Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΣΟΛΩΜΟΥ! "ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΟΣ" ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΩΝΕΤΑΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)



Τραγούδι προς τιμή του

Ελληνοκύπριου Σολωμό Σολωμού έγραψε ο Νότης Σφακιανάκης, το οποίο τραγουδά κάθε φορά στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.

Ο γνωστός τραγουδιστής έγραψε ένα κομμάτι για τον 26χρονο που έχασε την ζωή του 1996 στην προσπάθειά του να κατεβάσει την τούρκικη σημαία από το φυλάκιο του κατοχικού στρατού στο οδόφραγμα Δερύνειας. Ο Σολωμός Σολωμού, για τον οποίο μιλά το τραγούδι, δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από Τούρκο ελεύθερο σκοπευτή.


Το τραγούδι ονομάζεται «Ήταν τρελός» και την ώρα της ερμηνείας του σχεδιαστή προβάλλονται και πλάνα από την στιγμή της δολοφονίας, κάνοντας τους πάντες να συγκινούνται.
Πρόκειται για μία από τις πιο φορτισμένες συγκινησιακά στιγμές στο πρόγραμμα, όπως αναφέρει η Espresso, με τον κόσμο να τον αποθεώνει και να στέκεται όρθιος, όσο τραγουδά. Ο τραγουδιστής, μάλιστα, υποκλίνεται μπροστά στην εικόνα του Σολωμού, κρατώντας έτσι ζωντανή την μνήμη του μέσα από τα τραγούδια του.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου