Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο «ΚΟΜΑΝΤΑΤΕ» ΑΛΕΞΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ! "ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ - ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!"

Γράφει η Μπέττυ Γιάννα

Μας έχει ταράξει στην κωλοτούμπα ο κύριος Τσίπρας. Μου θυμίζει τις γυμναστικές επιδείξεις που κάναμε μικροί στο σχολείο. Κυβίστηση, ανακυβίστηση και άντε πάλι από την αρχή μέχρι να πατήσουμε γερά και να σηκωθούμε στα πόδια μας όρθιοι αλά Ιωάννης Μελισσανίδης!

Κάπου εκεί ανάμεσα στις επαναλαμβανόμενες κωλοτούμπες, έρχεται η παραζάλη. Άλλα λέει, άλλα υπογράφει, άλλα υπόσχεται και άλλα αφήνει να διαρρεύσουν. Όχι δεν πάμε σε εκλογές είπε ο πρωθυπουργός από το βήμα της βουλής τις προάλλες και άρχιζε να μοιράζει μποναμάδες στους συνταξιούχους.

Τυχαίο; Δε νομίζω! Λίγο αργά τα σκέφτηκε τα ταλαιπωρημένα και υπερήφανα γηρατειά. Και έχει την εντύπωση ότι θα πατήσουν την μπανανόφλουδα για μια ακόμη φορά.

Άλλωστε ας μην ξεχνάμε πως μας έχει αποδείξει και μάλιστα περίτρανα, ότι για να σώσει το τομάρι του, είναι ικανός να πουλήσει και την ψυχή του στο διάολο!

Τελείωσες Αλέξη πάρτο χαμπάρι! Αριστερά στην Ελλάδα, πολλώ δε μάλλον αριστερά μαιμού δεν πρόκειται να ξαναδεί αυτός ο ευλογημένος τόπος ούτε σε 50 χρόνια! Το ένιωσε για τα καλά στο πετσί του ο Έλληνας και τα πήρε τα χαμπέρια του!

Μετέτρεψε τη χώρα σε ένα απέραντο Ισλαμαμπάντ και βγαίνει και κορδώνεται πουλώντας πνεύμα!

Είναι μάλιστα ικανός εν μία νυκτί να ξανακάνει κωλοτούμπα και να γίνει αντιμνημονιακός. Γιατί εκεί το πάει το πράγμα! Ο Ρομπέν των φτωχών, ο μικρός «κόκκινος» Αλέξης!

Ο «δημοκράτης» Τσίπρας δεν έχει κανένα πρόβλημα να βάλει ένα ακόμη δίλημμα δημοψηφισματικού χαρακτήρα, αλλά αυτή τη φορά θα είναι ευρώ ή δραχμή. Αυτή τη φορά να είστε σίγουροι ότι θα τα παίξει όλα για όλα!

Θα το πουλήσει ακριβά το τομάρι του όπως και την καρέκλα! Δεν θα εγκαταλείψει έτσι την εξουσία που του δόθηκε με εντολή του ελληνικού λαού. Ακόμη δεν τολμά να πιστέψει πως από τα «κάγκελα» των Εξαρχείων, βρέθηκε να κυβερνάει μια χώρα με ιστορία!

Ο εθνικός ύμνος, τα ήθη, τα έθιμα και η ορθοδοξία μας, είναι λέξεις άγνωστες για τον «κομαντάτε» κύριο Τσίπρα!

Το θέμα είναι να καταλάβουν άπαντες την απατεωνιά που βρίσκεται από πίσω και κάποια στιγμή να πάνε φυλακή και άλλοι εκτός από τον Άκη, που φαίνεται μάλλον ότι την πλήρωσε για πολλά «μπουμπούκια»!

Όσο για τις εκλογές; Ετοιμαστείτε για τέλη Ιανουαρίου! Μόλις ξεστολίσετε το δέντρο, ετοιμαστείτε να «στολίσετε» τους προδότες με κατράμι!

«Μαύρο στο Μαυρογιαλούρο!» Ποτέ ΞΑΝΑ αριστερά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου