Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΡΑΧΟΥΛΑΣ: "ΗΜΟΥΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ ΠΑΟΚ!" (ΒΙΝΤΕΟ)


Έχετε ποτέ σας γελάσει, κλάψει, εκνευριστεί, προβληματιστεί, λυπηθεί, μισήσει, βλέποντας έναν ηθοποιό ανάλογα με τον ρόλο που υποδύεται; Λίγοι καλλιτέχνες διαθέτουν αυτό το χάρισμα, να μπορούν, δηλαδή, να αποδώσουν διαφορετικούς χαρακτήρες, να προκαλούν διαφορετικά ερεθίσματα και ταυτόχρονα, να δημιουργούν ανάμεικτα συναισθήματα στον θεατή. Έναν τέτοιο «μάστορα» της υποκριτικής έχουμε παρακολουθήσει και θαυμάσει σε μεγάλη και μικρή οθόνη, αλλά και στο θέατρο.

Τον είδαμε να παίζει αντισυμβατικούς χαρακτήρες στην «Ανατομία ενός εγκλήματος», τον «Κόκκινο Κύκλο» και τη «10η Εντολή». Στο «Βαλκανιζατέρ» προβληματιστήκαμε με τον τρόπο που εξέθεσε την ελληνική νοοτροπία και τα όνειρα για εύκολο πλουτισμό. Γελάσαμε μαζί του στη (μικρή είναι αλήθεια) συμμετοχή στα «Μαύρα Μεσάνυχτα». Εκεί που έδωσε και ρέστα γέλιου ήταν στο «Καφέ της Χαράς», υποδυόμενος έναν άξεστο και συνάμα κουτοπόνηρο χωριάτη, ο οποίος πετούσε τις ατάκες κατά ριπάς.

Ο “Φατσέας”, ήταν ένας ρόλος, ο οποίος σημάδεψε την πλούσια τηλεοπτική του καριέρα. Τώρα όμως τον συναντούμε σε έναν άλλον χαρακτήρα, τον οποίο δεν αποκλείεται να αγαπήσουμε στον ίδιο βαθμό. Γιατί ο Μπάμπης Καραγκούνης, του Αστέρα Ραχούλας, της τηλεοπτικής σειράς που έχει καθηλώσει το κοινό στους δέκτες του, κάθε Δευτέρα, στις 21:50, τον Alpha, είναι ο πιο συμπαθής Έλληνας πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας! Σπάγγος μεν αλλά και ποιος ισχυρός άνδρας συλλόγου δεν είναι φειδωλός δε... Εδώ στα μεγαλύτερα κλαμπς εφαρμόζεται αυστηρότατη οικονομική πολιτική, δεν θα συνέβαινε το ίδιο σε μία ομάδα χωριού της Αρκαδίας; Μη νομίζετε, ότι ο πρόεδρος του Αστέρα έχει καμία σχέση με αυτούς της Super League. Γιατί πολύ απλά ξεχωρίζει!

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έχει και τη γνώση και τον τρόπο, να κάνει τον κόσμο, να αγαπήσει οποιοδήποτε χαρακτήρα υποδύεται. Είναι αυθεντικός, δένεται με τον ρόλο του, δεν υπακούει σε μανιέρες και πάντα βάζει προσωπικά στοιχεία μέσα. Μπάλα όμως παρακολουθεί! Ή μάλλον έβλεπε συχνότερα, παλιότερα, όταν είχε περισσότερη ευχέρεια να πάει και στο γήπεδο, για να παρακολουθήσει τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ!

Δείτε τη συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου