Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

BINTEO NTOKOYMENTO: "ΝΑRCOS" ΜΕ ΗΡΩΙΝΗ... ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ "ΜΠΙΖΝΕΣ" ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ! ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΤΟΥΣ 145 ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!


Βίντεο ντοκουμέντο: "Narcos" με ηρωίνη... στο στόμα και "μπίζνες" στο μετρό! Και ένας ποδοσφαιριστής στους 145 που γέμισαν ναρκωτικά την Αθήνα
- Εικόνες ντροπής με αγοραπωλησία σκληρών ναρκωτικών, μέρα - μεσημέρι στην "καρδιά" της Αθήνας!

- Διακινητές έχουν στο στόμα τους σακουλάκια ηρωίνης, τα οποία βγάζουν και πωλούν!

- Οι διακινητές, οι τσιλιαδόροι και οι... ηλικιωμένοι αγοραστές

- Συγκλονιστικό βίντεο - ντοκουμέντο που έχει καταγράψει η αστυνομία

- Πληρώνουν ακόμη και σε... είδος!

- Έχουν συλληφθεί και προφυλακιστεί όλοι οι κατηγορούμενοι - Δείτε τις φωτογραφίες τους

Αν η φράση "διακίνηση ναρκωτικών" σας φέρνει στο μυαλό εικόνες με διακινητές και αγοραστές να συναντώνται σε... απόμερα και σκοτεινά μέρη για το εμπόριο του θανάτου, κάνετε λάθος! Η σπείρα που εξαρθρώθηκε χθες από την αστυνομία, με τα 145 μέλη της να φορούν ήδη χειροπέδες, έκανε κανονικό εμπόριο σκληρών ναρκωτικών στο "φως" της ημέρας και στο κέντρο της πρωτεύουσας, ακόμη και σε σταθμούς του μετρό!

Και ένας ποδοσφαιριστής στους 145 που γέμισαν ναρκωτικά την Αθήνα


Τις εικόνες ντροπής, με την ανεξέλεγκτη διακίνηση ναρκωτικών ακόμη και στον χώρο του Μετρό στην οδό Κοραή και στα Προπύλαια Αθηνών, έχει καταγράψει η κάμερα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, και παρουσιάζει βίντεο των διωκτικών αρχών που αποκαλύπτει «Το Βήμα».


Καρέ - καρέ η "επιστημονική" αγοραπωλησία


Στο βίντεο απεικονίζονται άτομα -αφρικανικής κυρίως καταγωγής- να βγάζουν από το στόμα του σακουλάκια με ηρωίνη και να τα πωλούν στους χρήστες που τους περιτριγυρίζουν και τους πολιορκούν για να πάρουν την δόση τους.

Μεταξύ αυτών νεαρές κοπέλες αλλά και ηλικιωμένοι, ενώ παραμένει άγνωστο αν οι ίδιοι είναι χρήστες ή αν τα αγοράζουν για κοντινά τους πρόσωπα. Σε μία περίπτωση, μάλιστα, ένας από τους χρήστες φαίνεται να «πληρώνει» έναν από τους εμπόρους σε... είδος, δίνοντας κάτι που φαίνεται ότι είναι παπούτσια ή μπουκάλι ποτό.
Στο πλευρό των εμπόρων ναρκωτικών υπήρχαν και τσιλιαδόροι ή εισπράκτορες και όλα αυτά την ώρα που αμέριμνοι πολίτες κινούνται στο πολυσύχναστο κέντρο της Αθήνας.

Δείτε το βίντεο - ντοκουμέντο


 
 Έχουν προφυλακισθεί 145 άτομα

Πρόκειται για βίντεο από την μεγάλη-πολύμηνη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για τις πιάτσες πώληασης χασίς και ηρωίνης στο κέντρο της Αθήνας, η οποία μάλιστα οδήγησε στην προφυλάκιση 58 από τους 59 συλληφθέντες.

Ο μη προφυλακισθείς είναι ανήλικος που εισήλθε σε σχετικό πρόγραμμα. Η αρχική δικογραφία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών περιλαμβάνει συνολικά 146 άτομα από τα οποία 38 έχουν ήδη συλληφθεί σε προηγούμενες επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ και οι 49 αναμένεται να κληθούν κατ' ευθείαν σε απολογία.

Στο διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ, έκτασης 276 σελίδων, περιγράφονται εκατοντάδες εντυπωσιακές (βιντεοσκοπημένες) σκηνές πώλησης ναρκωτικών, οι οποίες έχουν καταγραφεί από διαρκή έρευνα 16 συνολικά αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών.


Με πληροφορίες από: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου