Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

BΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΗ Η ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΗ - ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ ΣΚΟΡΠΙΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΤΑΧΥΦΑΓΕΙΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)
Μια γυναίκα νεκρή είναι ο τραγικός απολογισμός από την έκρηξη που σημειώθηκε σε ταχυφαγείο στην πλατεία Βικτωρίας το πρωί της Πέμπτης.

Όπως ανακοίνωσε η πυροσβεστική η γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από το υπόγειο του καταστήματος. Από την έκρηξη τραυματίστηκαν άλλα πέντε άτομα, που είναι ελαφρύτερα τραυματισμένοι με τέσσερις να έχουν μεταφερθεί στο «Γ. Γεννηματάς» και ο πέμπτος στο 401 Στρατιωτικο Νοσοκομείο.

Τι συνέβη
Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί στε κατάστημα Everest στην οδό Χέιδεν, απέναντι από την Πλατεία Βικτωρίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η έκρηξη ήταν μεγάλη, ενώ αμέσως μετά εκδηλώθηκε φωτιά στο υπόγειο.Από εκείνη την ώρα η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή, ενώ επιχείρησαν είκοσι πυροσβέστες με οκτώ οχήματα.

Πέντε τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός από την έκρηξη που σημειώθηκε λίγο πριν τις 9:30 το πρωί σε κατάστημα της εταιρίας Everest στην πλατεία Βικτωρίας στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου.Πέντε στο σύνολό τους οι τραυματίες, ενώ μια υπάλληλος είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο Γεννηματάς.Σύμφωνα με πληροφορίες η μεγάλη έκρηξη προκλήθηκε από έργα για φυσικό αέριο, ενώ αμέσως μετά εκδηλώθηκε φωτιά στο υπόγειο.Φόβοι ότι υπάρχει ένα εγκλωβισμένο άτομο στο υπόγειο του καταστήματος

Από την έκρηξη έχουν σημειωθεί καταστροφές σε παρακείμενα καταστήματα και στη στάση του μετρό που βρίσκεται απέναντι.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου