Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

12XΡΟΝΟΣ ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!


Ένα συγκλονιστικό δημοσίευμα περιέχει το περιοδικό Focus, το οποίο όπως ήταν αναμενόμενο στην Ελλάδα, που κυβερνά ο Τσίπρας με «αντιπολίτευση» τον Μητσοτάκη, δεν θα λάβει καμία προβολή από τα ΜΜΕ, μη τυχόν και επαναστατήσουν οι ιθαγενείς.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δικαστικές πηγές και πηγές ασφαλείας που επικαλείται το περιοδικό, ένας 12χρονος ιρακινής καταγωγής, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για διασυνδέσεις με τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, επιχείρησε να πυροδοτήσει εκρηκτικό μηχανισμό σε χριστουγεννιάτικη υπαίθρια αγορά στην πόλη Λούντβιχσχάφεν της Γερμανίας.

Το 12χρονο «προσφυγόπουλο» άφησε στο έδαφος ένα σακίδιο, το οποίο περιείχε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό με καρφιά, σε χριστουγεννιάτικη αγορά στις 26 Νοεμβρίου, αλλά ο μηχανισμός δεν εξερράγη λόγω προβλήματος του πυροκροτητή.

Πάντως... άτυχος ο 12χρονος. Άμα είχε προσπαθήσει να κάνει το ίδιο πράγμα στην Ελλάδα, οι συριζαίοι θα τον πήγαιναν σχολείο με τα παιδιά μας και όποιος αντιδρούσε θα ήταν "φασίστας" και "ρατσιστής". Θα του έστελναν δε και μερικά "δημοκρατικά" τάγματα εφόδου για να τον επαναφέρουν στον σωστό δρόμο.

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου