Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

TΡΑΓΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΥΠΟΡΗΣ ΟΥΚΡΑΝΗΣ: ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟΥ ΕΠΙ 5 ΜΗΝΕΣ!


Τραγικός ήταν ο επίλογος στην εξαφάνιση της 50χρονης Ουκρανής Έλενας Ολντερσντόρφ, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν πριν από πέντε μήνες από τα Πετράλωνα.

Οι οικείοι της τότε είχαν δηλώσει την εξαφάνισή της, όμως έμαθαν για το θανατό της πέντε μήνες μετά, καθώς και ότι το πτώμα, βρισκόταν όλο αυτό το διαστημα στα αζήτητα στο νεκροτομείο!

Τι είχε συμβεί; Όπως τώρα αποκαλύπτεται, την ημέρα της εξαφάνισής της, βρέθηκε ένα πτώμα στη θάλασσα στην περιοχή του Φλοίσβου, ένα μέρος που σύχναζε η 50χρονη γυναίκα. Οι λιμενικοί, περισυνέλεξαν τη σωρό και την μετέφεραν στο νεκροτομείο Πειραιά.

Ωστόσο, από το νεκροτομείο δεν εστάλη σήμα για το πτώμα, έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί και το αρμόδιο τμήμα αναζητήσεων.Έτσι η σορός, που όπως όλα δείχνουν ανήκει στην 50χρονη Ουκρανή, παρέμενε στα αζήτητα στο νεκροτομείο επί πέντε ολόκληρους μήνες.

Επίσημα αναγνώριση δεν έχει γίνει ακόμη, ωστόσο ιδιωτικός ντετέκτιβ που έχει αναλάβει την έρευνα είπε ότι δύο φίλες της την αναγνώρισαν από φωτογραφίες που τους επέδειξαν οι αστυνομικοί. Αύριο οι δύο γυναίκες αναμένεται να μεταφερθούν στο νεκροτομείο Πειραιά για να γίνει και επισήμως η αναγνώριση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου