Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Η ΝΕΑ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΣΥΡΙΖΑ! ΑΔΕΡΦΕΣ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ: Η ΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, Η ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΟ POLE DANCING ΣΤΟ ΚΘΒΕ! (ΦΩΤΟ)



Από την κακοπαιγμένη «Κραυγή» και τη θητεία στο κίνημα «δεν πληρώνω» στο... Μαξίμου Θεσσαλονίκης η Κατερίνα με μισθό πάνω από 2.500 ευρώ

Λίγες εβδομάδες προτού γίνει γνωστό ότι θα αναλάβει το πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη, η Κατερίνα Νοτοπούλου άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά. Αυτό ακριβώς σχολιάζουν παλιοί φίλοι και σύντροφοί της στο κόμμα, οι οποίοι τονίζουν το γεγονός ότι έχει λοξοδρομήσει από το συνηθισμένο πρόγραμμά της και μετά από ένα ταξίδι-αστραπή που πραγματοποίησε στην Αθήνα γύρισε με άλλον αέρα.

«Κάτι συμβαίνει με την Κατερίνα», ψιθυρίζουν οι άνθρωποι που τη συναναστρέφονταν μέχρι πρότινος, βλέποντας τη μελαχρινή νέα γυναίκα με τα καλοχτενισμένα πάντα μαλλιά να απέχει πλέον από χαλαρούς καφέδες στον εναλλακτικό πεζόδρομο της Ισαύρων, το μέρος που επέλεγε για βραδινές εξορμήσεις παρέα με έναν bohemian νεαρόκοσμο που διέπεται από καλλιτεχνικές ανησυχίες. Αυτές ήταν, άλλωστε, πάντα οι παρέες της, έστω και αν ξεχώριζε σαν τη μύγα μες στο γάλα εξαιτίας των στυλιστικών επιλογών της.

Στη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ σχολίαζαν, μεταξύ αστείου και σοβαρού, ότι η Κατερίνα θυμίζει ΟΝΝΕΔίτισσα εξαιτίας της περιποιημένης από το κομμωτήριο κόμης της, των κομψών συνόλων της και των ψηλοτάκουνων παπουτσιών της. Λίγο πριν ανακοινωθεί ο διορισμός της, πάντως, η ίδια βρισκόταν εμφανώς σε αναστάτωση, έχοντας την τάση να απομονώνεται, αποφεύγοντας ακόμα και τηλεφωνήματα στενών φιλενάδων της. Οσο για βόλτες στην Τσιμισκή και κάνα ποτάκι στην οδό Σβώλου, ούτε λόγος να γίνεται.




Η απρόσμενη κίνησή της να διαγράψει εν μία νυκτί όλους τους λογαριασμούς της στα social media, με τα οποία μέχρι πρότινος ήταν εθισμένη, όπως όλοι σχεδόν οι συνομίληκοί της, σήμανε συναγερμό στο φιλικό της περιβάλλον, με εκείνη να μην κάνει καν τον κόπο να προσφέρει στον κύκλο της καμία πειστική εξήγηση γι’ αυτή την αιφνιδιαστική της απόφαση.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου