Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΡΤΕ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ! ΛΕΥΚΩΜΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΡΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ EMILY RATAIJKOWSKI! ΞΑΝΑ ΟΠΩΣ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ Η ΜΑΜΑ ΤΗΣ... (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΟΛΑΣΗ)






Η σεξοβόμβα είχε ποζάρει στον φακό του Jonathan Leder, το 2012, πριν η φήμη της εκτοξευτείΟ φωτογράφος Jonathan Leder και ο εκδοτικός οίκος Imperian Publishing παρουσιάζουν ένα νέο λεύκωμα που αναμένεται να γίνει best seller. Αδημοσίευτες ολόγυμνες φωτογραφίες της σεξοβόμβας Emily Ratajkowski, απαρτίζουν το λεύκωμα και δεν αφήνουν τίποτα για τη φαντασία.

Η Ratajkowski πόζαρε ολόγυμνη και με σέξι εσώρουχα στον φακό του φωτογράφου, το 2012, πριν ακόμα η φήμη της εκτοξευτεί. Η φωτογράφιση έγινε σε σπίτι στο Woodstock, στη Nέα Υόρκη και η Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο πόζαρε σε κάθε γωνιά του.

«Ήταν πολύ άνετη με το σώμα της. Και όσο προχωρούσε η φωτογράφιση, είχε πλάκα!», είπε ο Leder για την Αμερικανίδα ηθοποιό και μοντέλο.

Το λεύκωμα «Leder/ Ratajkowski» περιλαμβάνει 71 φωτογραφίες της Ratajkowski και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου