Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

EKTAKTH EIΔΗΣΗ: ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ ΤΟΥ SUPER ΡΑΡΑDISE ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ! – ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ>ΑΛΕΞΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΞΕΚ@ΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΛΕΨΕΙΣ ΚΑΠΟΥ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)


«Αυτή η είδηση δεν χωράει διάψευση. Ο Αλέξης Τσίπρας μετά από σύσκεψη με τον Πάνο Καμμένο και τον Τέρενς Κουίκ προχωράει στο άνοιγμα Γραφείο Πρωθυπουργού στη Μύκονο!
Ναι, καλά ακούσατε! Στη Μύκονο και μάλιστα με την σύμφωνη γνώμη των καραμανλικών, δηλαδή του Καραμανλή και του Πάκη.Ο Πάκης είναι σίγουρα και επίτιμος δημότης Μυκόνου. Ο Πάκης είναι επίτιμος δημότης όλων των δήμων και κοινοτήτων της χώρας.


Το Γραφείο Πρωθυπουργού Μυκόνου αναλαμβάνει ένα νόστιμο ξεκωλάκι που ήταν χορεύτρια στο Super Paradise μετά από εισήγηση του Θοδωρή Μιχόπουλου και του ειδικού εμπειρογνώμονα Τζανακόπουλου. Ο Τσίπρας εκτίμησε σωστά πως το μόνο μέρος της Ελλάδα που θα μείνει όρθιο είναι το συγκεκριμένο νησί μια και στην ουσία είναι πλέον ουδέτερο έδαφος. Ο Τσίπρας προχωράει στο άνοιγμα γραφείου πρωθυπουργού στη Μύκονο σε μια προσπάθεια να μεταλαμπαδεύσει το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς στο νησί της Αμαρτίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου