Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΕΚΡΗΞΗ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ: "ΔΕΝ ΞΑΝΑΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ - ΤΡΕΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ"!



Απίστευτη βόμβα από τον Ιβάν στην τηλεδιάσκεψη μετά το κάζο από τον Ατρόμητο και τις τρομερές καταγγελίες του Ίβιτς. Ραγδαίες οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ!

Με τρομερή ταχύτητα τρέχουν εδώ και λίγες ώρες οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, καθώς μετά την εντυπωσιακή ανατροπή του Ατρομήτου μέσα στην Τούμπα, όπου γύρισε το 3-1 σε 3-4, ακολούθησαν οι καταγγελίες του Βλάνταν Ίβιτς για παίκτες που είχαν μειωμένη απόδοση και… περίεργα γκολ, ενώ τώρα ήρθε και η βόμβα από τον Ιβάν Σαββίδη!

Στη σύσκεψη κορυφής που έγινε μετά τα μεσάνυχτα στην Τούμπα μεταξύ των Ίβιτς, Μίχελ και αρχηγών (Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Αθανασιάδης) με τον Ιβάν Σαββίδη μέσω Skype ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου είπε πως δεν πρόκειται να ξαναέρθει στην Τούμπα, καθώς νιώθει ντροπή για αυτή την εικόνα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportDog, oΣαββίδης τόνισε μεταξύ άλλων ότι «Δεν ξαναέρχομαι στην Τούμπα από την ντροπή που νιώθω. Έχετε την ομάδα (σ.σ. Μίχελ – Ίβιτς) εν λευκώ, κάντε ό,τι νομίζετε εσείς για να αλλάξει η κατάσταση»!

Πάντως, αμέσως μετά ξεκαθάρισε ότι η απόφαση του να μην ξαναπάει φέτος στην Τούμπα, δεν σημαίνει ότι θα φύγει και από την ομάδα!

Η ατμόσφαιρα πάντως στον ΠΑΟΚ ...μυρίζει μπαρούτι και σίγουρα την Τρίτη θα υπάρχουν εξελίξεις, καθώς αναμένεται συνέχεια στα όσα είπε δημόσια για τους παίκτες του ο Ίβιτς, ενώ όπως σας γράψαμε και σε άλλο ρεπορτάζ, εφόσον δεν πει κάτι παραπάνω ο Σέρβος κόουτς, τότε θα υπάρξει αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές που είναι σοκαρισμένοι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου