Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ!!!ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ ΚΑΙ ΚΕΡΕ!!!


Στην Αθήνα βρίσκονται σήμερα, με φόντο τη δεύτερη αξιολόγηση, ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί και ο Μπενουά Κερέ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Λίγες ημέρες πριν το τελευταίο τακτικό Eurogroup του έτους, στις 5 Δεκεμβρίου, ο κ. Μοσκοβισί θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου στις 15.00 το μεσημέρι. Δύο ώρες αργότερα θα έχει επαφές με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στη συνέχεια, στις 18.15, θα συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Επί τάπητος αναμένεται να βρεθούν το ζήτημα το χρέους και οι μεταρρυθμίσεις που καλείται να κάνει η Ελλάδα στο πλαίσιο της αξιολόγησης.

Η Αθήνα ευελπιστεί ότι θα μπορέσει να κλείσει τη διαπραγμάτευση σε πολιτικό επίπεδο έως τη συνεδρίαση της 5ης Δεκεμβρίου, υλοποιώντας στη συνέχεια τα προαπαιτούμενα που θα εκκρεμούν.

Στις 20.30 το βράδυ ο γάλλος επίτροπος θα εκφωνήσει ομιλία σε συνέδριο που οργανώνει το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο.

Από την πλευρά του, ο κ. Κερέ, στενός συνεργάτης του Μάριο Ντράγκι και κορυφαίος εκπρόσωπος της ΕΚΤ στους θεσμούς, θα γίνει δεκτός στις 12.00 το μεσημέρι από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου