Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΝ "ΜΑΣΗΣΕ" ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ! "ΞΕΓΥΜΝΩΣΕ" ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ! (ΦΩΤΟ)


Σε μια συγκέντρωση πρωτόγνωρη για την Πόλη της Καρδίτσας ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης απογύμνωσε την Τουρκία και τους Ηγέτης της σε μια ομιλία που τα είχε όλα.

Αν και η ομιλία του επίτιμου είχε προαναγγελθεί ώς παρουσίαση του βιβλίου του Στρατηγού μόνο παρουσίαση δεν ήταν. Εξάλλου δεν υπήρχε κανένα βιβλίο για διάθεση στη αίθουσα και αυτό έχει και την σημασία του.

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών του νομού Καρδίτσας προσκάλεσε τον Επίτιμο Α/ΓΕΣ να κάνει μια ενημέρωση στην ουσία για ποια είναι η Τουρκία από πότε εμφανίστηκαν στην περιοχή, μια αναδρομή στην ιστορία φτάνοντας μέχρι στην σημερινή εποχή.

Η αναφορά του Αρχηγού στις προκλήσεις των Τούρκων και αποκάλυψη του σχεδίου των Τούρκων που ο Στρατηγός αποκάλυψε ότι είναι ένα σχέδιο των 6 σημείων από το 1955 για ολοκληρωτική απαξίωση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Δεν μάσησε τα λόγια του όπου και κατακεραύνωσε τους Πολιτικούς που απλά και στην Ελληνική Θράκη αλλά και σε όλη την επικράτεια δεν παραχωρούν απλά τα δικαιώματα στις όποιες Μουσουλμανικές μειονότητες, αλλά τους παραχωρούν παραπάνω δικαιώματα στη Θράκη, από ότι στους Χριστιανούς που είναι όλοι Έλληνες πολίτες, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου