Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΡΥΨΕ ΣΕ ΚΕΛΑΡΙ!

Κατηγορίες εις βάρος τραπεζίτη απήγγειλαν οι Αρχές της Ελβετίας καθώς στο κελάρι
του εντοπίστηκε στραγγαλισμένη συνοδός πολυτελείας με ειδίκευση στο ακραίο σεξ.

Ειδικότερα, ο 49χρονος Ρόμπερτ ήταν επιτυχημένος τραπεζίτης σε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα της Ελβετίας, ενώ η 25χρονη Πολωνή Τζ. Π. θεωρούνταν κορυφαία στη δουλειά της, στην οποία χρησιμοποιούσε τα ψευδώνυμα «Κάθλιν» ή «Ονα».

Αυτό που ξετρέλαινε τους πελάτες της πείθοντάς τους να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για μια βραδιά μαζί της ήταν η ειδίκευσή της στο σαδομαζοχιστικό σεξ με πρακτικές όπως τα παιχνίδια ασφυξίας. Για τις υπηρεσίες της ο τραπεζίτης πλήρωσε χρηματικό ποσό με πενταψήφιο νούμερο (τουλάχιστον 10.000 ευρώ) και το ραντεβού έκλεισε τον Σεπτέμβριο του 2014.

Συναντήθηκαν σε σουίτα του πεντάστερου ξενοδοχείου «Dolder Grand Hotel» λίγο έξω από τη Ζυρίχη. Η κοπέλα όμως πέθανε και σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα ο θάνατός της οφείλεται σε στραγγαλισμό. Ο 49χρονος έβγαλε το πτώμα της έξω από το ξενοδοχείο χωρίς να γίνει αντιληπτός, μεταφέροντάς το στη συνέχεια με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του στην κοντινή πόλη Κιούσναχτ. Εκεί το έκρυψε στο κελάρι βάζοντάς το μέσα στο ψυγείο για κρασιά.

Οι συγγενείς της 25χρονης στην Πολωνία ανησύχησαν όταν σταμάτησε να επικοινωνεί μαζί τους και ειδοποίησαν την αστυνομία. Μία εβδομάδα αργότερα οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του τραπεζίτη ανακαλύπτοντας το πτώμα της και πέρασαν χειροπέδες στον 49χρονο. Ωστόσο ο δρόμος προς την απαγγελία κατηγοριών αποδείχτηκε μακρύς, καθώς οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στοιχεία που έδειχναν ότι ο τραπεζίτης πλήρωσε την κοπέλα για να κάνουν σεξ που περιλάμβανε την τεχνική της ασφυξίας, οπότε δεν μπορούσαν να ξεκαθαρίσουν αν είχε πρόθεση να τη σκοτώσει ή αν πρόκειται για φόνο εξ αμελείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου