Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!Η ΕΥΡΩΠΗ ΦΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ… ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΠΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΥΜΙ! ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ! Η «ΘΗΛΙΑ» ΣΦΙΓΓΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ…


Αδυνατούμε να καταλάβουμε τη λογική της κυβέρνησης. Από τη μια παρατείνει μια διαπραγμάτευση η οποία έπρεπε να έχει κλείσει εδώ και μήνες με αποτέλεσμα να προκαλείται μεγάλη ζημιά στη χώρα αφού πάει στις συζητήσεις με το πιστόλι στον κρόταφο.

Κι από την άλλη δείχνουν να αδιαφορούν για μια σειρά από σημαντικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα και που θα μας επηρεάσουν άμεσα.

Εντάξει, ο πρωθυπουργός βρίσκεται στην… σοσιαλιστική κοσμάρα του και θα πάει να προσκυνήσει στην Κούβα. Κυβέρνηση υπάρχει να πάρει τις αποφάσεις για να αποφύγουμε τα χειρότερα; Αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση στις 5 Δεκεμβρίου να ξημερώσει μια «μαύρη» Δευτέρα για την Ευρώπη με αφορμή τις εκλογές στην Αυστρία και το δημοψήφισμα στην Ιταλία; Καταλαβαίνουν ότι αν συμβούν και τα δύο αυτά μαζί η Ελλάδα ούτε που θα ακουμπήσει στο Eurogroup και όλοι θα ασχολούνται με το πώς θα σώσουν την ΕΕ και πώς δεν θα καταρρεύσουν τα Χρηματιστήρια και το ευρώ;

Εκτός κι αν πιστεύουν ότι μέσα στη μεγάλη αναταραχή θα «τρουπώσει» το ελληνικό πρόβλημα και θα το λύσουν οι δανειστές όπως – όπως για να μη… διαλυθεί η Ευρώπη. Κούνια που τους κούναγε. Εδώ ολόκληρο Brexit και δεν προκάλεσε προβλήματα, τον Τσίπρα και την παρέα του θα φοβηθούν;

Κι ενώ ο πρωθυπουργός μας θα κάνει διακοπές στη χώρα των πούρων και του ρούμι, στην Ελλάδα η διαπραγμάτευση θα παίρνει φωτιά. Κι ενώ θα έπρεπε να έχουμε μια ενιαία γραμμή τα κυβερνητικά στελέχη δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Ο Παπαδημητρίου υπουργός του… Ινστιτούτου Levy με χορηγό τον Σόρος, έλεγε ότι το ΔΝΤ πρέπει να είναι στο ελληνικό πρόγραμμα και το θέλουμε και την ίδια ώρα ο Σκουρλέτης έστελνε στον αγύριστο το Ταμείο γιατί «μπορούμε και χωρίς αυτό».

Η Αχτσιόγλου λέει ότι δεν θα κάνουμε υποχωρήσεις και την ίδια στιγμή τα εφιαλτικά σενάρια για εκ περιτροπής εργασία και διαθεσιμότητα με ατομικές συμβάσεις και μισούς μισθούς, δίνουν και παίρνουν.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου