Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ! ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ: «ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΜΑΖΕΨΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ!ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ!»– Η ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ…

Γράφει η Mπέττυ Γιάννα

Δραματικοί τόνοι από τον υπουργό Οικονομικών…


Τσακαλώτος «Ζορμπάς» προειδοποιεί: Αν δεν κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση έρχονται εκλογές

Xωρίς συμφωνία για τη δεύτερη αξιολόγηση δεν θα υπάρξει συζήτηση για το χρέος με συνέπειες απρόβλεπτες για τη χώρα μας.

Την επισήμανση έκανε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου με τίτλο «Greece and the global disruptive environment».

Πιο συγκεκριμένα ο υπουργός τόνισε ότι «χωρίς τη συζήτηση για το χρέος δεν θα υπάρξει ένταξη στην νομισματική χαλάρωση. Και χωρίς το QE δεν θα μπορέσει η ελληνική κυβέρνηση να βγει στις αγορές στα τέλη του 2017, το πολύ αρχές του 2018. Έτσι και οι Ευρωπαίοι και εμείς δεν θα έχουμε καταρτίσει ένα πρόγραμμα που να ολοκληρώνεται με την έξοδο στις αγορές».

Αυτό σε τελική ανάλυση σημαίνει -χωρίς να το πει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος- πως χωρίς τη δεύτερη αξιολόγηση η Ελλάδα θα βαδίσει ολοταχώς προς τέταρτο μνημόνιο. Επειδή, όμως δεν πρόκειται η κυβέρνηση Τσίπρα να αντέξει πρόσθετα σκληρά μέτρα, τότε, όπως εκτιμάται θα βαδίσουμε σε πρόωρες εκλογές.

Πάμε τώρα να δούμε και το παρασκήνιο…ΕΔΩ


http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου