Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο ΣΟΡΟΣ “ΕΚΤΕΛΕΙ” ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ!



Το αντάρτικο πόλεων έχει δοκιμασθεί και στην Ελλάδα

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Ο απόλυτος εκφραστής – κυρίαρχος του παγκοσμιοποιημένου Πλανήτη είναι ο Τζωρτζ Σόρος. Ο Ουγγρο-αμερικανός μεγαλοεπιχειρηματίας – κερδοσκόπος επενδυτής απέκτησε τεράστια φήμη με την καταστροφή της Τράπεζας της Αγγλίας, αποκομίζοντας κατά την κρίση του νομίσματος του Ηνωμένου Βασιλείου το 1992, κέρδος περί του ενός δις δολαρίων. Είναι ο πολιτικός ακτιβιστής που έχει ειδικευτεί στην διάλυση κρατών. Τα κράτη – Έθνη, ειδικότερα, είναι εκείνα τα οποία επιχειρεί να “εκτελέσει” συθέμελα, γιατί είναι η πιο ισχυρή τροχοπέδη στα σατανικά του σχέδια. Επιτυγχάνοντας έτσι, την απόλυτη εξάπλωση της Παγκοσμιοποίησης στον Πλανήτη, με τις δήθεν ανοιχτές κοινωνίες της οικονομικής ελευθερίας.

Δεν χωνεύεται με τίποτε η ήττα από τον Τραμπ.

Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει, ότι ο Τζωρτζ Σόρος ήταν ο χρηματοδότης της Χίλαρι Κλίντον. Ο άνθρωπος αυτός, ήταν ένθερμος υποστηριχτής των “Δημοκρατικών” της Αμερικής. Επένδυσε πολλά χρήματα στην εκλογή της εκλεκτής της Παγκοσμιοποίησης και της ΝΤΠ, για την Προεδρεία των ΗΠΑ. . Καθώς ακούγεται, ότι δαπάνησε για την καμπάνια της Χίλαρι Κλίντον, περί τα 25 εκατομμύρια δολάρια.
Με την εκλογή της Χίλαρι Κλίντον θα συμπληρωνόταν το πάζλ της Παγκοσμιοποίησης. Και θα ακολουθούσε το τελευταίο στάδιο επιβολής της, που θα ήταν ο υπέρτατος αρχηγός της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Ο οποίος θα έφερνε μια πιο στυγνή Δικτατορία στον Πλανήτη. Τη Δικτατορία των Αγορών, των Τραπεζών, του πλαστικού χρήματος!!
Ωστόσο, η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, τους ταρακούνησε συθέμελα. Τους δημιούργησε εκκωφαντικό σοκ. Γιατί, όλοι θεωρούσαν σίγουρη τη νίκη της Χίλαρι Κλίντον. Δεν θεωρούσαν καν, ότι θα έπρεπε να έχουν καταστρώσει plan B. Τους βρήκε απροετοίμαστους αυτή η εκλογή. Και η επόμενη ημέρα ήταν γι΄ αυτούς πολύ δυσάρεστη, γιατί βλέπουν ότι η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ θα τους “ξηλώσει το πουλόβερ” που κένταγαν επί 40 και πλέον χρόνια. Γι΄ αυτό δεν μπορούν με τίποτε να χωνέψουν την ήττα τους από τον Ντόναλντ Τραμπ!!

Αναδιπλώνονται, ανασυντάσσονται και καταστρώνουν την αντεπίθεσή τους.

Ο Τζωρτζ Σόρος, είναι ο άνθρωπος που δεν γνωρίζει, τι πάει να πει ήττα. Γι΄ αυτό και μετά την εκλογή του Τραμπ γίνεται περισσότερο επικίνδυνος.
Από τη στιγμή που διέρρευσε, ότι με άλλους χρηματοδότες των “Δημοκρατικών” είχαν συνάντηση στο υπερλούξ ξενοδοχείο Mandarin Oriental, στο Central Park της Νέας Υόρκης, προκειμένου να καταστρώσουν την στρατηγική της αντεπίθεσής τους. Και είναι γελασμένος όποιος νόμιζε, ότι ο Τζωρτζ Σόρος δεν θα υπερασπισθεί το “οικοδόμημά του”. Την Παγκοσμιοποίηση!!

Με δυναμική αντάρτικου πόλεων, η αντεπίθεση το επόμενο δίμηνο.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου