Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

ΤΩΡΑ: ΚΑΙΓΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ. ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ. ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΑΓΡΙΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣοβαρά επεισόδια κατά πληροφορίες, ξέσπασαν απόψε στις 10.00 στον καταυλισμό προσφύγων στη Μόρια Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μετανάστες-λαθραίοι, έχουν βάλει φωτιά σε σκηνές, με αποτέλεσμα από τους βανδαλισμούς να γίνεται λόγος για έναν νεκρό, είδηση που μεταφέρεται με κάθε επιφύλαξη, προς το παρόν, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποιος είναι αυτός και από που κατάγεται.

Σύμφωνα με πηγές από τον καταυλισμό και από τοπικούς παρατηρητές, δύο παιδάκια από τον καταυλισμό έχουν υποστεί εγκαύματα και μεταφέρονται στην Αθήνα.

Επίσης γίνεται λόγος και για μία γυναίκα που φέρεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά. Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα, ορισμένοι εξ αυτών εγκλώβισαν τους αστυνομικούς στο αστυνομικό τμήμα της δομής και τους επιτίθενται με πέτρες και καδρόνια.

Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις.

ΤΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ :Πληροφορία για νεκρό και σοβαρά τραυματίες

Δυστυχώς δεν είναι καλά τα νέα που έρχονται από το hot spot της Μόριας, καθώς εδώ και λίγη ώρα επικρατεί μεγάλη ένταση. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μία ακόμη φωτιά σε σκηνές προσφύγων και μεταναστών, η οποία σύντομα προκάλεσε αφορμή για συμπλοκές μεταξύ μεταναστών.

Update 11:40:Η φωτιά που ξέσπασε, προκλήθηκε σύμφωνα με νέες πληροφορίες από την Αστυνομία, από έκρηξη σόμπας με υγραέριο ή από γκαζάκι. Μέχρι να διαπιστωθεί το πως και γιατί έγινε η έκρηξη (υπήρξαν φόβοι μέχρι και ύπαρξη… βόμβας), προκλήθηκε μεγάλη ένταση, καθώς υπήρξαν σοβαρότατοι τραυματισμοί, με τις νέες πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν νεκρό μετανάστη και δύο σοβαρά τραυματίες. Δυστυχώς από τη φωτιά που προκάλεσε η έκρηξη σε σκηνές, υπάρχουν και παιδιά που έχουν τραυματιστεί και βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Η ένταση είναι μεγάλη αυτή τη στιγμή και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μεταβαίνουν στο κέντρο, ενώ ένταση επικρατεί και στο γενικό νοσοκομείο Μυτιλήνης, καθώς πληροφορία που ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί, κάνει λόγο για πολύ σοβαρό τραυματισμό μετανάστη.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου