Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟΝ ΠΑΝΕ «ΚΑΡΦΙ» ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΕΚΛΟΓΕΣ! Ο ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ «ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ»! ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!


Γράφει η Μπέττυ Γιάννα

Ουδεμία έκπληξη μας προξένησε το όνομα του Γιώργου Προβόπουλου ...
– και ας μιλάνε για πρόσωπο έκπληξη οι άλλοι – στο νέο κόμμα που ετοιμάζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Να θυμίσουμε ότι οι δύο άνδρες είχαν πολύ στενή συνεργασία επί θητείας του τελευταίου στο υπουργείο Οικονομικών.

Οι ζυμώσεις λοιπόν στον χώρο της Κεντροαριστεράς εντείνονται και η λήψη αποφάσεων επιταχύνεται.

Μάλιστα, εξαιτίας των προβλημάτων που έχουν έρθει τις τελευταίες ημέρες στην επιφάνεια στο μέτωπο της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με τους δανειστές, τα σενάρια για πρόωρες εκλογές έχουν πάρει «φωτιά», γεγονός που καθιστά επιτακτική ανάγκη για τον Βενιζέλο και τους υπόλοιπους να πάρουν σαφή θέση και να προχωρήσουν στη συγκρότηση μιας νέας πολιτικής πρωτοβουλίας.

Στα πηγαδάκια των πολιτικών συντακτών σήμερα, ακούγεται έντονα το σενάριο για κοινή κάθοδο Βενιζέλου με Ποτάμι, με στόχο τη Βουλή.

Πάμε όμως λίγο να δούμε το παρασκήνιο σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές του «Makeleio.gr»

Κυβέρνηση τεχνοκρατών, με πρωθυπουργό τον πρώην διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργο Προβόπουλο

Είχε προβλέψει την κρίση, το «πλιάτσικο» με τις ουρές στα ΑΤΜ, το λάθος με τα capital controls και το γεγονός ότι θα τα πληρώνουμε για δεκαετίες και ένα «χαρτί καθαρό».

Προβόπουλος: Είχα προειδοποιήσει για το φιάσκο!

Η συνέντευξη που ΤΑΡΑΖΕΙ τη χώρα! – Προβόπουλος: Έρχεται και… 4ο μνημόνιο!!!

«ΒΟΜΒΑ» Προβόπουλου: «Η κρίση θα μπορούσε να είχε κρατήσει μόλις 2,5 χρόνια»!!!

Υπενθυμίζουμε ότι κ. Προβόπουλος το 2009 κάλεσε τους τότε αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, Γιώργο Παπανδρέου και τον Κώστα Καραμανλή και τους ενημέρωσε ότι αν δεν ληφθούν σκληρά μέτρα, η χώρα θα χρεοκοπήσει.

«Η κρίση στην Ελλάδα θα μπορούσε να είχε κρατήσει 2,5-3 χρόνια και να είχε ήδη ξεκινήσει η ανοδική πορεία της οικονομίας αν είχαν εφαρμοστεί πιο σωστές πολιτικές» τόνισε χαρακτηριστικά πριν λίγες μέρες.

O Tσίπρας «πνέει τα λοίσθια», η δεύτερη αξιολόγηση δεν κλείνει, οι δανειστές πιέζουν και ο Σόιμπλε ως μαινόμενος ταύρος εν υαλοπωλείο…

Όλα είναι ρευστά, όλα είναι στον «αέρα» …
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Makeleio.gr», αυτό που μαγειρεύεται τις τελευταίες ώρες είναι το όνομα του Γιώργου Προβόπουλου ως υπηρεσιακός Πρωθυπουργός, προκειμένου να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και μετά καρφί για εκλογές, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κόβει πρώτος το νήμα σύμφωνα με τις μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις.

Υπηρεσιακή κυβέρνηση ονομάζεται η κυβέρνηση που δεν έχει εκλεγεί ούτε έχει λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, αλλά έχει αναλάβει προσωρινά, με το σκοπό να διενεργήσει βουλευτικές εκλογές, και κατά κανόνα δεν αποτελείται από πολιτικούς.

Θεωρούν λοιπόν ότι ο τεχνοκράτης Γιώργος Προβόπουλος είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί με τις επαφές που έχει να κλείσει την αξιολόγηση για να μην πάθουμε χειρότερα. Άλλωστε οι Γερμανοί τον Τσίπρα δεν θέλουν να τον βλέπουν ούτε ζωγραφιστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου