Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΣΟΚ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 11Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!


Κοντά σε μία μεγάλη ανατροπή δεδομένων!
Κορυφαίοι μηχανικοί από το Πανεπιστήμιο της Αλάσκα, διατείνονται ότι οι φωτιές στο εσωτερικό του, 47 ορόφων, ουρανοξύστη, γνωστού και ως «Πύργου Επτά ή Κτιρίου Επτά», δεν ευθύνονται για την καταστροφή του.

Στην επίσημη εκδοχή των γεγονότων, φλεγόμενα συντρίμμια από τους γειτονικούς Δίδυμους Πύργους διαπέρασαν το κτίριο, με συνέπεια πυρκαγιές να ξεσπάσουν σε πολλούς ορόφους. Επτά ώρες μετά την επίθεση των αεροπλάνων στους Δίδυμους Πύργους, ο «Πύργος Επτά» καταρρέει εντελώς. Μια έκθεση από το Εθνικό Ινστιτούτο Προτύπων και Τεχνολογίας ανακάλυψε ότι οι πυρκαγιές προκάλεσαν την κατάρρευση.

Μάλιστα όπως ανάφερε το BBC ο «Πύργος Επτά» έγινε ο πρώτος ουρανοξύστης στην ιστορία που γίνεται συντρίμμια από πυρκαγιά… Για χρόνια ολόκληρα οι «συνωμοσιολόγοι» υποστήριζαν ότι το κτίριο κατέρρευσε κάτω από μια «ελεγχόμενη κατεδάφιση» στο επίπεδο του εδάφους.

Τώρα, όμως, η μελέτη βόμβα από τον Dr. J. Leroy Hulsey και την ομάδα του αποκαλύπτει ότι οι συνηθισμένες «φωτιές γραφείου» δεν θα μπορούσαν ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να έχουν προκαλέσει την κατάρρευση ενός τέτοιου κτιρίου. Σε μια παρουσίαση των ευρημάτων του στο Justice In Focus Symposium στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο, ο Hulsey απέρριψε την ιστορία της φωτιάς, αναφέροντας συγκεκριμένα ότι είναι απολύτως ψευδής.

Είπε: «Είναι τα προκαταρκτικά συμπεράσματα μας, με βάση το έργο μας μέχρι σήμερα, ότι η πυρκαγιά δεν προκάλεσε την κατάρρευση σε αυτό το συγκεκριμένο κτίριο.»

Ο κ Hulsey και η ομάδα του, χρησιμοποιεί τεχνικές μοντελοποίησης για να αξιολογήσει τις πιθανές αιτίες της κατάρρευσης του κτιρίου: «Κοιτάμε την ίδια τη δομή του, προσπαθώντας να βάλουμε κάτω όλες μαζί τις λεπτομέρειες για το τι ήταν διαθέσιμο, και σε αυτή την περίπτωση πολύ λίγα στοιχεία ήταν διαθέσιμα», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Η νέα έκθεση από τον Hulsey έχει εγείρει νέα ερωτήματα, και όταν οι συνεργάτες του δημοσιεύσουν την τελική έκθεσή, , κάτι που αναμένεται τον Απρίλιο του 2017, μια ομάδα εμπειρογνωμόνων θα αναλύσει τα πορίσματά της.

Οι ερευνητές έχουν υποσχεθεί μια «εντελώς ανοικτή και διαφανή έρευνα σχετικά με την αιτία της κατάρρευσης του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, με την ονομασία Κτίριο 7 », και θα δημοσιεύσει κάθε βήμα της επιστημονικής τους μελέτης στο διαδίκτυο.

Σημειώνουμε, ότι ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έχει εκφράσει ανοικτά την επιθυμία του να επανέλθει στο προσκήνιο η υπόθεση της πιο καταστροφικής και σκοτεινής ημέρας στη σύγχρονη αμερικανική ιστορία.

hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου