Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

OI ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟ ..."ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ"!


Οι στρατιωτικοί φαίνονται αποφασισμένοι να μην κάνουν τα ίδια λάθη του παρελθόντος σε αυτές τις εκλογές.
Συγκεκριμένα, κανένα από τα πολιτικά κόμματα δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών για αποστολή των προγραμμάτων τους για την Εθνική Άμυνα.

Δεν αποτέλεσε για κανέναν έκπληξη. Δεν γνωρίζουμε όμως πόσο θα εκπλήξουν οι στρατιωτικοί τα κόμματα με την ψήφο τους.

Η ΠΟΕΣ πάντως επισημαίνει στους στρατιωτικούς ότι “τα λάθη δεν συγχωρούνται πλέον”. Κι ο καθένας το ερμηνεύει με τα δικά του κριτήρια.

Αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

“Την 4η Ιανουαρίου 2015 η Ομοσπονδία μας απέστειλε επιστολή προς όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, προκειμένου και ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, να τύχουμε ενημερώσεως σχετικά με το πρόγραμμά τους αναφορικά με τα στελέχη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, πλην όμως μέχρι και σήμερα ουδεμία απάντηση λάβαμε. Το τί σημαίνει αυτό δεν μπορούμε να γνωρίζουμε.
Την 25η Ιανουαρίου 2015 όλοι μας θα πράξουμε το ύψιστο συνταγματικό και δημοκρατικό μας δικαίωμα για την ανάδειξη των ηγετών που επιθυμούμε να οδηγήσουν τη Χώρα μας σε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τις επόμενες γενιές, από τις λίστες των εκατοντάδων υποψηφίων.

Ωστόσο, οφείλουμε να ανακαλέσουμε στη μνήμη μας ότι τα παρελθόντα έτη οι Έλληνες στρατιωτικοί στοχοποιηθήκαμε βάναυσα, απαξιωθήκαμε, υβριστήκαμε και απωλέσαμε σημαντικά και συνταγματικά κατοχυρωμένα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματά μας από συγκεκριμένους πολιτικούς.

Τώρα το λόγο έχουμε όλοι εμείς, ο περήφανος Ελληνικός λαός.
Σκεφτόμαστε και πράττουμε ανάλογα.
Τα λάθη δεν συγχωρούνται πλέον”.

Μια ανακοίνωση με πολλές ερμηνείες…

http://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου