Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

ΣΑΛΟΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ!Όλα έγιναν την περασμένη Παρασκευή κατά την διάρκεια του μαθήματος της Πληροφορικής σε Λύκειο των Τρικάλων…Πρωταγωνιστές 4 μαθητές της Β Τάξης, που κατέβασαν τα παντελόνια τους και βιντεοσκόπησαν την πράξη τους, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συμμαθητών τους, σύμφωνα με το trikalanews.

Το περιστατικό έγινε αμέσως αντιληπτό από την καθηγήτρια, η οποία εκείνη την στιγμή έγραφε στον πινάκα και διέκοψε την διδασκαλία, προκειμένου να οδηγήσει τους μαθητές στον Διευθυντή της Σχολικής Μονάδας.

Οι μαθητές αναγκάστηκαν να δείξουν στον Διευθυντή το βίντεο, λίγων δευτερολέπτων, που κατέγραψαν με το κινητό τηλέφωνο του ενός μαθητή και απαθανάτισαν την πράξη τους.

Έπειτα από την σύγκληση του Συμβουλίου των Καθηγητών του Σχολείου αποφασίστηκε να επιβληθεί στους 4 μαθητές πενθήμερη αποβολή και ταυτόχρονα στέρηση του δικαιώματος να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και ομάδες του Σχολείου λόγω της ανάρμοστης αυτής συμπεριφοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μαθητές βρέθηκαν αργότερα με την οργή των γονιών τους, που ενημερώθηκαν και κλήθηκαν στο σχολείο. Οι 4 πρωατγωνιστές της υπόθεσης, αναγκάστηκαν να ζητήσουν συγγνώμη τόσο από την καθηγήτρια όσο και από τους συμμαθητές τους και υποσχέθηκαν ότι δεν θα δώσουν ποτέ ξανά δικαίωμα με τη συμπεριφορά τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου