Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ 1941 ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑ!!!



Φήμες, μερομήνια μιλάνε για έναν σκληρότατο καιρικά, χειμώνα που περιμένει την χώρα.
Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα και το γεγονός ότι τα χελιδόνια φεύγουν πρόωρα από την χώρα, ή ότι οι αρκούδες ξύπνησαν ήδη, λόγω του σκληρού ψύχους που έρχεται, αλλά οφείλουν οι πλέον αρμόδιοι,, ότι έχει απομείνει στην ΕΜΥ δηλαδή να ενημερώσουν, γιατί τα όποια μετεωρολογικά μοντέλα, που μπορεί να δίνουν σαφές ενδείξεις. Εν ολίγοις κάποιοι μιλάνε για χειμώνα σαν αυτό του 1941 ή του 1991!

Η κυβέρνηση έχει διαμηνύσει ότι δεν θα κατεβάσει τον φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης. Ήδη πέρσι που η οικονομική κατάσταση των Ελλήνων ήταν καλύτερη από την φετινή, είδαμε τα σπίτια να "παγώνουν", και κάποιους θανάτους από ψύχος. Δεν είχαμε στην πλειοψηφία μας χρήματα για πετρέλαιο και για αυτό οι περισσότεροι κουκουλωθήκαμε στις κουβέρτες, και κάποιοι έκαψαν κάθε είδους ξύλα στο τζάκι.

Φέτος, σε περίπτωση δριμέος ψύχους, με το πετρέλαιο να αποτελεί είδος πολυτελείας, θα θρηνήσουμε εκατόμβες νεκρών, και ιδιαίτερα στην Βόρειο Ελλάδα. Να είναι σίγουροι οι κυβερνώντες, ότι θα τιμωρηθούν σκληρά και για αυτούς τους θανάτους, όπως και για άλλους!

Βέβαια, απαιτείται και η αλληλεγγύη μας! Δεν χαρίζουμε ζωές συνανθρώπων μας, στους μνημονιόδουλους!
anemosantistasis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου