Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

O KAKOΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΜΙΚΑ ΙΑΤΡΙΔΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟ!


Οξύνονται οι συνθήκες κατάρρευσης που δημιούργησε το εκλογικό αποτέλεσμα στο εσωτερικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μετά την ανεξαρτητοποίηση της βουλευτού Δωδεκανήσου, Μίκας Ιατρίδη.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα γνωστοποίησε την αποχώρησή του από την ΚΟ των ΑΝΕΛ και ο κ. Βασίλης Καπερνάρος ενώ από τις εκλογές του 2012 έως σήμερα έχουν ανεξαρτητοποιηθεί συνολικά επτά βουλευτές.

Η κυρία Ιατρίδη, στην επιστολή της προς τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο, υποστηρίζει ότι οι λόγοι αποχώρησης της έχουν να κάνουν με τον «αποπροσανατολισμό του κινήματος».

Μεταξύ άλλων, η Μίκα Ιατρίδη υποστηρίζει ότι οι ΑΝΕΛ έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους, ενώ επισημαίνει πως το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών εδειξε ότι το μήνυμα προς τους πολίτες δεν ήταν σαφές και ξεκάθαρο.

Η βουλευτής έστειλε σχετική επιστολή και προς τον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, γνωστοποιώντας την ανεξαρτητοποίησή της.

Τι αναφέρει στην επιστολή της προς τον Πάνο Καμμένο

Προς: Πρόεδρο Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνο Καμμένο

ΘΕΜΑ: «Επιστολή ανεξαρτητοποίησης από την Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων»

κ. Πρόεδρε,


Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας, θα ήθελα να σας ενημερώσω και εγγράφως ότι αποχωρώ από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δώσατε πριν δυο χρόνια να συμμετάσχω στη δημιουργία του κινήματος, ώστε να εισέλθουμε στη Βουλή και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τους συμπολίτες μας.

Λυπάμαι πραγματικά που, δυο χρόνια μετά τις βουλευτικές εκλογές, το κίνημα μας έχει χάσει σε τέτοιο βαθμό τον προσανατολισμό του.

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έδειξε, με κατηγορηματικό τρόπο, ότι το μήνυμα μας προς τους πολίτες δεν ήταν σαφές και ξεκάθαρο. Δεν καταφέραμε να εκφράσουμε τα αιτήματα της ελληνικής κοινωνίας και να ανταποκριθούμε σε αυτά.

Στη μέχρι τώρα πολιτική μου πορεία, έλαβα όλες τις αποφάσεις μου με εντιμότητα και ειλικρίνεια, αδιαφορώντας για το προσωπικό πολιτικό κόστος, έχοντας πάντα ως πυξίδα την καλυτέρευση της ζωής των Ελληνίδων και των Ελλήνων, οι οποίοι έχουν αδικηθεί τόσο πολύ, όλα αυτά τα χρόνια.

«Καλό πολιτικό ταξίδι, ο λαός μας κρίνει όλους»

Πλέον, το κόμμα του κ. Καμμένου μένει με 13 βουλευτές, από 20 που είχε όταν μπήκε στη Βουλή, μετά τις εκλογές του Ιουνίου του 2012.

Από τους αποχωρήσαντες, μόνο ο κ. Κώστας Μαρκόπουλος έχει επιστρέψει στη ΝΔ.

Ειδικότερα, ανεξαρτητοποιήθηκαν οι: Κώστας Μαρκόπουλος, Γιάννης Κουράκος, Γιώργος Νταβρής, Κώστας Γιοβανόπουλος, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Βασίλης Καπερνάρος και Μίκα Ιατρίδη.

Σε μια πρώτη επίσημη αντίδραση, οι ΑΝΕΛ σχολίασαν: «Καλό πολιτικό ταξίδι, ο λαός μας κρίνει όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου