Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014

ΙΑΣΩ GENERAL: ΜΟΛΙΣ ΜΕ 20ΕΥΡΩ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ!


Νέες μειωμένες τιμές στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία της Γενικής Κλινικής ΙΑΣΩ General.
Σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες η Γενική Κλινική ΙΑΣΩ General προχώρησε σε μείωση τιμών στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία της, προκειμένου να εξασφαλίσει στο ευρύ κοινό πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας.
Έτσι, με βάση τις νέες μειωμένες τιμές η επίσκεψη στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του ΙΑΣΩ General σε όλες τις ιατρικές ειδικότητες (παθολόγος, καρδιολόγος, ορθοπαιδικός, κ.α.) προσφέρεται στην προνομιακή τιμή των 20 Ευρώ.

Η ιατρική επίσκεψη περιλαμβάνει λήψη ιστορικού, κλινική εξέταση, συνεκτίμηση αποτελεσμάτων διαγνωστικών εξετάσεων και οδηγίες από τον Ιατρό, ενώ παράλληλα, για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, τη δυνατότητα συνταγογράφησης φαρμάκων και διαγνωστικών εξετάσεων.

Να σημειωθεί εδώ ότι το ΙΑΣΩ General συνεργάζεται με τον ΕΟΠΥΥ τόσο για τους εξωτερικούς όσο και τους εσωτερικούς (νοσηλευόμενους) ασθενείς.

Πότε λειτουργούν

Τα Tακτικά Εξωτερικά Ιατρεία λειτουργούν κατόπιν ραντεβού καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Διαθέτουν τα ακόλουθα εξειδικευμένα ιατρεία:

· Αγγειοχειρουργικό

· Αιματολογίας

· Γαστρεντερολογικό

· Δερματολογικό

· Διαβητολογικό Κέντρο

· Ενδοκρινολογικό

· Καρδιολογικό

· Νευρολογικό

· Nευροχειρουργικό

· Νεφρολογικό

· Ορθοπαιδικό

· Ουρολογικό

· Οφθαλμολογικό

· Oγκολογικό

· Παθολογικό

· Πνευμονολογικό

· Ρευματολογικό

· Χειρουργικό

· Ωτορινολαρυγγολογικό (Ω.Ρ.Λ.)

Για περισσότερες πληροφορίες και προγραμματισμό των ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στo τηλ. 210 650 2000, σε 24ωρη βάση.

ΙΑΣΩ General

Γενική Κλινική Χολαργού Α.Ε.

Λεωφ. Μεσογείων 264, 15562 Χολαργός, Αθήνα

Κοντά στη στάση Μετρό «Χολαργός»

Τηλ.: 210 650 2000, www.iaso.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου