Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΑΡΙΚΑΝΟΥΣ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ! ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΟΥΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ...



Το έχει στη μοίρα της η Ελλάδα να αγωνίζεται μπροστά σε εχθρικό κοινό, καθώς στην «Αρένα Περναμπούκο» αναμένονται περίπου 25.000 Κοσταρικανοί.

Στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου για την Ελλάδα στις κερκίδες του «Μινεϊραο» επικράτησε ένας πανικός με 50.000 Κολομβιανούς, να παίρνουν από μόνοι τους το τρίποντο για την ομάδα τους.

Από εκεί και πέρα, για τη δεύτερη αγωνιστική η Ιαπωνία είχε περίπου 30.000 κόσμο υπέρ της, ενώ το ίδιο συνέβη και απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού. Οι Έλληνες δεν έδειξαν να μασάνε ιδιαίτερα.

Απέναντι στην Κόστα Ρίκα, αναμένονται ξανά αρκετοί Κοσταρικανοί. Τα πλάνα τους αρχικά, ήταν για το Ρίο Ντι Τζανέιρο, καθώς δεν πίστευαν πως θα έφταναν στην πρώτη θέση. Παρόλα αυτά, εκτιμάται πως ήδη στο Ρεσίφε βρίσκονται περίπου 8.000 Κοσταρικανοί και αναμένονται ακόμα 17.000 οι οποίοι θα φτάσουν στις 25.000 και θα δημιουργήσουν σίγουρα μία «καυτή» ατμόσφαιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου