Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΑΓΕΛΗ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΝΤΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΦΟΔΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ...!!!


Ούτε ένας, ούτε δυο, αλλά... επτά (!) ήταν τα μέλη της συμμορίας των Αλβανών κακοποιών που εισέβαλαν στο σπίτι ενός ζευγαριού ηλικιωμένων στο Μαργαρίτι Θεσπρωτίας τα ξημερώματα της περασμένη Δευτέρας και τους χτύπησαν για να τους αρπάξουν τις οικονομίες τους!

Τρεις από τους δράστες συνελήφθησαν στο Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας και στο Μαργαρίτι από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, οι οποίοι εξιχνίασαν τη ληστεία. Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 29 και 25 χρόνων και μία 17χρονη γυναίκα οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή. Άλλοι τέσσερις ομοεθνείς συνεργοί τους, μεταξύ των οποίων και ανήλικοι, δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη και αναζητούνται.

Άλλοι από τους κακοποιούς είχαν ρόλο προπομπών και άλλοι έκαναν τους τσιλιαδόρους, όταν τέσσερα από τα μέλη της συμμορίας έσπασαν την πόρτα της μονοκατοικίας, χτύπησαν τον 72χρονο ιδιοκτήτη και την 75χρονη σύζυγό του και τους υποχρέωσαν να αποκαλύψουν πού έκρυβαν το κομπόδεμά τους. Άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα και ένα κινητό και εξαφανίστηκαν. Οι έρευνες στρέφονται και σε άλλες ανεξιχνίαστες ληστείες στην ευρύτερη περιοχή, που εκτιμάται ότι μπορεί να διέπραξε η ίδια σπείρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου