Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ MΠΛΟΓΚ "HΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ" ΣΤΟΝ ΥΠ.ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)



"Πάντως εμείς ούτε στο δημόσιο δουλέψαμε ποτέ , ούτε στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Αυτά προς το παρόν κ. Βουδούρη υποψήφιε με τον κ. Τάσο Ευσταθίου στις δημοτικές εκλογές.
Αλήθεια πόσες ψήφους πήρατε ;"

Το blog scottishbetting.blogspot.gr ξαφνικά ενώ αναρτεί ειδήσεις που δεν αφορούν την Πόλη μας έγινε τοπικό και διεκδικεί την πρώτη θέση από εμάς. Με μια ανάρτησή του μας δίνει πάσα να του απαντήσουμε. Λοιπόν εμείς ουδέποτε είπαμε ψέματα.

Το ιστολόγιό μας βρίσκεται ΠΡΩΤΟ από αυτά τα ιστολόγια και ιστοσελίδες που αναρτούν ειδήσεις ΜΟΝΟ για την Ηλιούπολη. Βρίσκεται στη θέση 3266 πολύ μπροστά από όλα τα άλλα.

Το ιστολόγιο του κ. Βουδούρη που ήταν υποψήφιος με την δημοτική Παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Τάσου Ευσταθίου βρίσκεται στη θέση 2810 και υπολείπεται από το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ που είναι το ιστολόγιό μας για όλες τις ειδήσεις και βρίσκεται στη θέση 2425 .
Για τους χαρακτηρισμούς εμείς δεν απαντάμε αφού για εμάς η κριτική είναι ευπρόσδεκτη όταν συνοδεύεται από στοιχεία. Μάλιστα ο υποψήφιος του κ. Ευσταθίου πανηγυρίζει προκαταβολικά για την Νίκη Κοκοτίνη στις αυριανές εκλογές. Πάλι έξω θα πέσει αλλά εμάς δεν μας αφορά αυτό. Άλλωστε είμαστε δεξιοί το έχουμε δημόσια δηλώσει.

Έχουμε συγκεκριμένη Ιδεολογία και εδώ και στο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ. Βέβαια μας δίνει την ευκαιρία αυτή η "επίθεση" να τονίσουμε πως ή επιλογή υποψηφίων για έναν συνδυασμό βαρύνει τον επικεφαλή της. Πως να πάει μετά ο δεξιός στην κάλπη και να ψηφίσει έναν συνδυασμό που έχει μέσα "αριστερούς" που πανηγυρίζουν προκαταβολικά την "νίκη" του Κοκοτίνη; Υπομονή μέχρι αύριο . Τελικά είμαστε τόσο καλή στην δουλειά μας που δεχόμαστε επιθέσεις από παντού. Και αφού είμαστε κατά τον κ. Βουδούρη το αποκούμπι του Σαμαρά στην Ηλιούπολη ας κοιτάξει πόσο ουσιαστική κριτική έχει κάνει το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ στην συγκυβέρνηση και ας κρίνει και ο ίδιος τι ακριβώς είμαστε.

Πάντως εμείς ούτε στο δημόσιο δουλέψαμε ποτέ , ούτε στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Αυτά προς το παρόν κ. Βουδούρη υποψήφιε με τον κ. Τάσο Ευσταθίου στις δημοτικές εκλογές.

Αλήθεια πόσες ψήφους πήρατε ;

Δείτε και το βίντεο που παρουσιάζει ο κ. Ευσταθίου τον κ. Βουδούρη ως ιδιοκτήτη του ιστολογίου που σήμερα μας "επιτίθεται"

Για να μην ψάχνεται είναι στο χρόνο 3':27''


http://neahlioupolis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου