Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ: "ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ" ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!


Ένα εντυπωσιακό εύρημα με τον εντοπισμό ενός ιερατείου που διατηρεί υπόγειες διασυνδέσεις κι ενώνει σταγονίδια του υπουργείου Δικαιοσύνης με τον ηγετικό πυρήνα της «Χρυσής Αυγής» ,αποκαλύπτουμε σήμερα!!
Η μεγάλη αποκάλυψη μας για ένα θύλακα από «φιλικά προσκείμενους» στο υπουργείο Δικαιοσύνης που είτε απαρτίζεται από εισαγγελικούς λειτουργούς, είτε από κρατικούς υπαλλήλους που υπηρετούν σε θέση ευθύνης στο «ναό της Νέμεσης» , δείχνει τον κίνδυνο να διαρρέουν στοιχεία-φωτιά προς την οργάνωση αλλά και κρίσιμες λεπτομέρειες που αξιοποιούνται κατάλληλα από μέλη της Χρυσής Αυγής . Η πρόσβαση της οργάνωσης σε ευαίσθητους χώρους των Ενόπλων Δυνάμεων αποδεικνύεται και με την ένταξη στους κόλπους της ανωτάτων στελεχών του Πενταγώνου , οι οποίοι εξελέγησαν και Ευρωβουλευτές στην πρόσφατη αναμέτρηση για την εκπροσώπηση μας στις Βρυξέλλες.

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό απασχολεί σοβαρά την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης –ακριβέστερα κάποιους από όσους βρίσκονται σε νευραλγικά κυβερνητικά πόστα του υπουργείου και αφορά την ειδική πληροφόρηση που είχε η Χρυσή Αυγή πριν αρκετό χρονικό διάστημα όταν η ηγεσία της δέχθηκε ειδοποίηση-σωτηρίας για την αιφνιδιαστική κάθοδο εισαγγελικού λειτουργού σε γραφεία της οργάνωσης.

Το «Βαθύ λαρύγγι» που φέρεται να μίλησε τότε στον ίδιο τον ηγέτη της Χ.Α, του εκμυστηρεύτηκε πως εισαγγελικός λειτουργός θα πραγματοποιούσε συγκεκριμένη έρευνα για εντοπισμό οπλισμού σε γραφεία της οργάνωσης δύο ημέρες μετά την ….προειδοποίηση!!
Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής , κρατούμενος σήμερα στις Φυλακές Κορυδαλλού κινητοποίησε αστραπιαία το μηχανισμό του κι απέστειλε στελέχη της οργάνωσης να «αποψιλώσουν» το χώρο και να εξαφανίσουν τυχον ενοχοποιητικά στοιχεία αφού ήταν πασιφανές ότι κάποιος μέσα απ τον πυρήνα της ηγετικής ομάδας είχε μιλήσει και είχε δώσει πληροφορίες για «ευρήματα» της οργάνωσης που πιθανόν να βρίσκονταν σε ειδικό χώρο μέσα στα γραφεία τους.

Μάλιστα, ο ίδιος επέλεξε υψηλόβαθμα σοβαρά στελέχη της Χ.Α και έναν η δυο εξ απορρήτων του « μουτζαχεντίν» της οργάνωσης, να παρευρεθούν κατά τη διάρκεια της έρευνας ώστε να δοθεί η εντύπωση πως «οι δικαστικοί λειτουργοί είχαν πλανηθεί» κι ότι «δεν ήταν δυνατόν να κατέχουν παράνομο οπλισμό». Φαίνεται ότι τα πρόσωπα αυτά τρομοκρατήθηκαν μόλις έμαθαν την εισαγγελική παρέμβαση ενώ διαπίστωσαν ότι είχε σχηματιστεί ένας επικίνδυνος κλοιός γύρω απ την οργάνωση . Που μπορεί εκείνο το διάστημα να είχε αναχαιτιστεί η έρευνα αλλά κανείς δεν γνώριζε –τότε- τι θα γινόταν στο μέλλον με δεύτερη η τρίτη εισαγγελική παραγγελία….

Στο υπουργείο Δικαιοσύνης δεν γνωρίζουν τι απέγιναν εκείνα τα στελέχη που αντιλήφθηκαν τους επικίνδυνους τρόπους δράσης της οργάνωσης που βάδιζε σε τεντωμένο σχοινί δρώντας κάτω απ τη μύτη των αρχών….
Σήμερα, μετά τις αποδεδειγμένες «σχέσεις στοργής» από κάποια στελέχη αλλά και χαμηλόβαθμους της Αστυνομίας προς τη Χ.Α, έρχεται αυτή η πληροφορία-φωτιά να συνταράξει τους κόλπους της Δικαιοσύνης και να φέρει τον υπουργό κ. Αθανασίου και τους συνεργάτες του προ των ευθυνών τους.

Κανείς δεν γνωρίζει με ακρίβεια το μέγεθος του κυκλώματος διαρροών στο υπουργείο Δικαιοσύνης καθώς και την όποια διασύνδεση με στελέχη της οργάνωσης. Άλλωστε οι καλά ευθυγραμμισμένες σχέσεις που διατηρεί εδώ και χρόνια ο αδελφός υψηλόβαθμου της ΧΑ, γνωστός ποινικολόγος με τον «κορμό» του υπουργείου Δικαιοσύνης –ανεξαρτήτως κυβερνήσεων – δείχνει πως αυτός είναι ο άνθρωπος-κλειδί που στηρίζει με κάθε τρόπο τον αδελφό του , μα αποτελεί και τον κρίκο εμπιστοσύνης με τους υψηλούς «αρωγούς» της οργάνωσης!!….

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου