Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ



Η ισχυρή Νέα Ελλάδα που όλοι ευαγγελίζονται απαιτεί και έναν ισχυρό Νέο Στρατό. Έναν νέο Αρχηγό Στρατού που θα ξεριζώσει το κακό που εισήλθε μέσα στο στράτευμα από την ίδια την κοινωνία της σήψης της περασμένης δεκαετίας.
Μίας σήψης που ακόμη όζει καθόσον ο Στρατός είναι ένας συντηρητικός οργανισμός από τη φύση του και αργεί να μεταλλαχθεί. Μία σήψη που ανάγκασε πρόσφατα τον Αρχηγό Στρατού κ.Ζαζιά να παραιτηθεί στα στερνά της στρατιωτικής καριέρας του. Τόσο συντηρητικός μάλιστα που πολλοί ισχυρίζονται ότι είναι όλα τα μέρη μακριά για να επιχειρεί, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό της χώρας.

Το εξοπλιστικά που γέννησε η θρυλική βραδιά των Ιμίων και συνέβαλε στην ανάληψη του Υπουργείου Άμυνας από τον κατάδικο σήμερα κ.Τζοχατζόπουλο και τα όργια της μίζας που ακολούθησαν ήταν η αρχή για ένα μεγάλο φαγοπότι. Βέβαια αυτά ήταν για τα μεγάλα ψάρια. Ο απλός λαός, οι αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και οπλίτες ήταν απλά οι αποδέκτες απαξιωμένων και ελλιπών σήμερα οπλικών συστημάτων.


Το μεγάλο πρόβλημα όμως ήταν η Σχολή ένστολων λαμογιών που αναπτύχθηκε. Η κουλτούρα της ένστολης προμήθειας σε χρήμα, θέσεις και αστέρια. Λίγο το λαθρεμπόριο καυσίμων που ακόμα κυνηγάει ο ρομαντικός κ.Σούρλας, λίγο οι προμήθειες της καθημερινότητας, λίγο η εσκεμμένη απραξία, λίγο το ρουσφέτι, διείσδυσαν από το κεντρικό παρακράτος νόσησαν και έλεγξαν το στράτευμα. Οι ένστολοι αντιπρόσωποι με την πενιχρή κατ' ομολογία προμήθειά τους είναι λίγοι βέβαια αν και ποτέ δεν έγινε έλεγχος της περιουσίας των στρατιωτικών. Λίγοι σε αριθμό με δράσηόμως στρατιωτικής τρομοκρατίας οι οποίοι έντεχνα κατέλαβαν νευραλγικές θέσεις σχεδίων, δαπανών και τοποθετήσεων του προσωπικού. Στρατολόγησαν τους πρόθυμους και υπέταξαν τους αντιδραστικούς. Όλοι έχουν δικαίωμα στην αμαρτία. Όπως ακριβώς σε όλους τους τομείς της κοινωνίας μας. Εξάλλου στο όνομα της Πατρίδας έγιναν τα μεγαλύτερα εγκλήματα της χώρας. Οι πραγματικοί ήρωες είναι στο Σύνταγμα της χώρας. Άγνωστοι.


Είναι ιστορικές οι ενδελεχής έρευνες του ΓΕΣ για την ύπαρξη και δράση της Χρυσής Αυγής στις επίλεκτες δυνάμεις του Στρατού. Τόσο ενδελεχής που λίγο μετά η Αντιτρομοκρατική εισέβαλε σε επίλεκτο σχηματισμό του Βόλου, που εξέλεξε και έναν λαμπρό δήμαρχο πρόσφατα, για αναζήτηση των φονικών πιστολιών. Ο Ταξίαρχος του Σχηματισμού φυσικά παρέμεινε στο στράτευμα σε νευραλγική θέση. Ο προκάτοχός του προήχθη σε στρατηγό και κατέλαβε ακόμα νευραλγικότερη θέση. Την ίδια τραγική περίοδο κατ' σύμπτωση της δολοφονίας των δύο ανθρώπων της Χρυσής Αυγής. Τόσο ενδελεχής έρευνα που δύο στρατηγοί, ο πρώην Διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού ως πρώτος σε ψήφους μαζί με τον πατέρα του τραγικού νέου εξελέγησαν ευρωβουλευτές, εκπροσωπώντας συνειδητά το ναζισμό της χώρας μας.

Το δύσκολο έργο λοιπόν της δημιουργίας του Νέου Στρατού της Νέας Ελλάδας του κ.Σαμαρά έχει κληθεί να εκτελέσει ο επίλεκτος Αρχηγός Στρατού και γλωσσομαθής κ.Μανωλάς Χρήστος, που γαλουχήθηκε τόσο με τις γνώσεις των θρυλικών Λοκατζήδων του Γράμμου και του Βίτσι όσο και τις ΝΑΤΟϊκές επιταγές της Νέας τάξης, υπηρετώντας επάξια και κατ' επανάληψη στο εξωτερικό. Αν θα καταφέρει να ξεριζώσει το παρακράτος του στρατεύματος ή θα συμβιβαστεί και αυτός θα φανεί σύντομα.


Φυσικά όπως είπε κάποτε και ο Γάλλος Πρωθυπουργός Κλεμανσώ "ο πόλεμος είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να μείνει στα χέρια των στρατιωτικών". Ο κ. Αβραμόπουλος ως έμπειρος διπλωμάτης θα αναγκαστεί σύντομα να ταχθεί με τη μία ή την άλλη πλευρά. Εκτός βέβαια αν αποχωρήσει από τη θέση του στον επικείμενο ανασχηματισμό και καταληφθεί το ΥΠΕΘΑ ολοκληρωτικά...

http://thedayaftergr.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου