Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

"ΣΦΑΓΗ" ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ! - "ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ , ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!" - ΧΑΜΟΣ!!!



"Ήδη καταφύγαμε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το δημοσίευμα του Ηλιουπολίτικου Βήματος"


Το κατάπτυστο κείμενο των ανώνυμων συκοφαντών μου δεν θα έμενε βεβαίως αναπάντητο. Και βέβαια θέλω να μάθω ποια έμμισθη θέση είχα στον Δήμο Ηλιούπολης επί Δημαρχίας του κ. Αναγνώστου γιατί ούτε από έξω δεν πέρναγα.

Καμιά έμμισθη θέση δεν είχα στον ευρύτερο δημόσιο τομέα ΠΟΤΕ.

Δούλευα πάντα στον ιδιωτικό τομέα και το βιογραφικό μου είναι αναρτημένο στο διαδίκτυο για όσους ανώνυμα με συκοφαντούν.

Τα Νέα της Ηλιούπολης όπως και το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ δεν χρειάζονται διαφήμιση.

Όσο για τα μνημόνια που είναι ευλογία μάλλον με μπερδεύουν με άλλο πρόσωπο γιατί εγώ ουδέποτε έχω γράψει ή ισχυριστεί κάτι τέτοιο.

Σε λίγες μέρες οι διαχειριστές του ιστολογίου που δεν μας "βλέπει" σε επισκεψιμότητα, (Δείτε και μόνη σας την θέση του στη alexa.com κάπου στις 21.000 !!!! στην Ελλάδα ) και θα το διαπιστώσετε θα γίνουν γνωστοί.

Εμείς αυτό μόνο θέλουμε και τίποτα παραπάνω. Άλλωστε έχουμε το δικό μας βήμα για να εκφράσουμε τις απόψεις μας.

Όσον αφορά τους ανώνυμους συκοφάντες μου ο κ. Δημητρόπουλος δεν ήταν ποτέ φίλος μου και ούτε τον έχω συναντήσει ποτέ από κοντά!!

Όχι δηλαδή πως αυτό θα ήταν κακό απλώς δεν τον γνωρίζω.

Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε να τα κρίνετε εσείς που φυσικά γνωρίζετε καλά τον καθένα μας σε αυτή την Πόλη.

Οι κουκούλες και στο διαδίκτυο θα πέσουν η Δημοκρατία είναι παρούσα και φυσικά τιμωρεί όσους την επιβουλεύονται.

Σταύρος Μαρίνης.
http://neahlioupolis.blogspot.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΗΣ

Μαρινης και Δημητροπουλος τα μνημονιακα αγόρια!!!!.

Είναι να γελάει κανείς με τον απίστευτο τύπο Σταύρο Μαρινη(φωτο), τον διαχειριστή του ανύπαρκτου(ξέρουμε ότι του κάνουμε διαφήμιση τώρα) blog Τα Νέα της Ηλιούπολης..

Το πιστό σκυλί του Σαμαρά στην Ηλιούπολη, ο άνθρωπος που πιστεύει άκουσον –άκουσον ότι τα μνημόνια είναι ευλογία για τον τόπο, ο άνθρωπος που πούλησε τον πρώην δήμαρχο Γ. Αναγνωστου( ενώ επι δημαρχίας του ήταν σε έμμισθες επιτροπές), τώρα αβανταρει τον Ευσταθιου(ότι του πει η Συγγρού), και κλείνει το μάτι στο Βαλασοπουλο,(μνημονιακος) διότι, πιστεύει ότι τελικά αυτός θα είναι ο νικητής( μπας και πάρουμε καμιά θέση μετεκλογικά!!!!!) .

Ο τυχάρπαστος αυτός τύπος, μας έπιασε στην γραφίδα του και μας ειρωνεύεται γιατί γράψαμε την αλήθεια για τον φίλο του,( τον άλλο μνημονιακο) δημοτικό σύμβουλο Αγγ, Δημητροπουλο…
Γεια σου ρε Μαρινη… εις υγείαν των δεξιών συνταξιούχων της Ηλιούπολης. Μην ξεχνάς να τους υπενθυμίζεις πόσο καλό κάνουν τα μνημόνια στην τσέπη τους. Είναι σίγουρο ότι θα σε …πιστέψουν!!!!!!!

ΜΑΡΙΝΗ και ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!
http://ilioupolitikovima.blogspot.gr/





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου