Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΠΑΝ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: "ΣΑΦΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ!"


Δήλωση του υπ. δημάρχου Παναγιώτη Αγγελόπουλου σχετικά με τα αποτελέσματα του 1ου γύρου

"Το μήνυμα που έδωσαν σήμερα οι συμπολίτες μας με την ψήφο τους είναι σαφές και ξεκάθαρο. Πάμε μπροστά, βαδίζουμε στο μέλλον και σε μια νέα κοινωνική συμφωνία.

Οι πολίτες ζήτησαν από όλους τους υποψηφίους με την ψήφο τους να ξαναδώσουν ελπίδα, προσδοκία, δημιουργία. Τους ευχαριστούμε και τους καλούμε να μην εφησυχάσουν.

Έχουμε μια ακόμη δύσκολη μάχη, την επόμενη Κυριακή. Η ψήφος των συμπολιτών μας και η απόφασή τους να γυρίσουμε πλέον σελίδα στον τόπο μας, θα σφραγισθεί με τη μεγάλη νίκη την επόμενη Κυριακή.

Σε αυτή την εκλογική μάχη πάμε πλέον όλοι μαζί. Καλώ όλες τις δυνάμεις του τόπου μας, μετά τον αγώνα που έδωσαν, για τις θέσεις και τις απόψεις τους, να συμμετάσχουν, ισότιμα, στο μεγάλο πλειοψηφικό ρεύμα που δημιουργείται, ώστε, μαζί, να οδηγήσουμε την πόλη μας μπροστά.

Θέλω να εκφράσω και δημόσια τις ευχαριστίες μου στους υποψηφίους και τα στελέχη της παράταξής μας. Όλοι οι άνθρωποι του «Ζωγράφου ΜΠΡΟΣΤΑ και ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ Δημοτική Ένωση» έδωσαν ένα τίμιο και καθαρό αγώνα επιχειρημάτων. Κι αυτό ακριβώς επιβραβεύθηκε από τους συμπολίτες μας.

Πάνω απ’ όλα, ευχαριστώ τις χιλιάδες των συμπολιτών που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και τους διαβεβαιώνω ότι οδηγό μας συνεχίζει να αποτελεί η υποχρέωση που έχουμε αναλάβει απέναντί τους, όλοι μαζί, να οδηγήσουμε τον τόπο μας μπροστά."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου