Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΣΑΡΩΣΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ! ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ! ΠΑΕΙ ΦΟΥΛΑΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!! (ΦΩΤΟ)


Χθες το απόγευμα τελέστηκαν στα Άνω Iλίσια (Χ.Μούσκου 6) τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού "Ζωγράφου Μπροστά".


Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στα εγκαίνια όπου ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε τις βασικές αρχές και τους στόχους του συνδυασμού που αφορούν σε όλους τους τομείς της περιοχής.

Κατα τη διάρκεια της ομιλίας του καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που ήταν πολυ θερμός μαζί του και έδωσε βροντερό παρών και ξεκάθαρο μήνυμα νίκης, μολονότι ήταν τα μαγαζιά ανοιχτά. Θυμηθήκαμε παλιές καλές μέρες που ο κόσμος έδινε το παρών σε πολιτικές εκδηλώσεις. Ειχαμε καιρό να το δούμε αυτό! 

"Φίλες και Φίλοι όλοι μαζί ακομμάτιστα προχωράμε για να πάμε το Ζωγράφου Μπροστά.
Ευχαριστώ όλες και όλους που με την παρουσία τους στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου, έδωσαν απόψε ξεκάθαρα το μήνυμα της νίκης. Φίλες και Φίλοι όλοι μαζί και ακομμάτιστα προχωράμε για να πάμε το Ζωγράφου Μπροστά." έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο φέισμπουκ ο υπ.δήμαρχος Παν.Αγγελόπουλος.




ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA Ο ΝΕΑΡΟΣ ΥΠ.ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου