Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

5.000 ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ!!! Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ 5.000 ΓΥΝΑΙΚΕΣ



Προσπάθησε να βρει την αγάπη μέσω Facebook και έφαγε 5000 "χυλόπιτες". Ο λόγος για τον 34χρονο Σέρβο Predrag Jovanovic ο οποίος δεν κατάφερνε να βρει κοπέλα για σχέση με αποτέλεσμα να στείλει μηνύματα σε άγνωστες ζητώντας να κάνουν ερωτική σχέση.

Ο απελπισμένος νέος που στράφηκε στο Facebook για να βρει την αδελφή ψυχή του παραδέχεται πως είναι ντροπαλός και η αποστολή «απρόσωπων» μηνυμάτων ήταν πολύ πιο εύκολη για εκείνον.
«Το Facebook φαίνεται να είναι ο τέλειος τρόπος να πλασάρεις τον εαυτό σου στα κορίτσια. Δυστυχώς δεν δούλεψε όπως το είχα σχεδιάσει», ανέφερε.
Ο 34χρονος Predrag Jovanovic, ο οποίος ζει σε ένα μικρό χωριό λίγο έξω από την πρωτεύουσα, δήλωσε πως είναι αρκετά δύσκολο να βρει τον έρωτά του καθώς "Δεν υπάρχει καμία ελεύθερη κοπέλα, μόνο παντρεμένες και γιαγιάδες έχει εκεί".
Αυτό που στεναχώρησε περισσότερο είναι ότι μόνο 15 από τις κοπέλες απάντησαν αρνητικά ενώ οι υπόλοιπες δεν ασχολήθηκαν μαζί του "Και οι 15 αρνήθηκαν να γίνουν το κορίτσι μου ευγενικά, ενώ οι υπόλοιπες απλά με αγνόησαν. Να σε αγνοούν. Αυτό είναι το χειρότερο από όλα", είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως ανησυχεί ιδιαίτερα μήπως κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ απόρριψης στο Facebook και μπει σε βιβλίο.

news247.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου