Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ


Ανακοινώθηκε επίσημα από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρωθυπουργός παρουσιάζοντας τους ευρω-υποψηφίους του κόμματος τόνισε πως το δίλημμα των ευρωεκλογών είναι μεταξύ αυτών που θέλουν να κερδηθεί «το στοίχημα της σταθεροποίησης και της ανάπτυξης», και όσων «θέλουν οι θυσίες να μην πιάσουν τόπο, θέλουν κι άλλο πόνο».

«Θέλουμε αυτούς που αμφισβητούν την παρουσία της χώρας στην ΕΕ, εκείνους που τσακώνονται για την παραμονή μας στο ευρώ, θέλουμε να μας εκπροσωπήσουν εκείνοι που θέλουν να μας βάλουν σε περιπέτειες, εκείνους που θέλουν να σκίσουν τα μνημόνια και να αμφισβητήσουν όλες τις μεταρρυθμίσεις; Θέλουμε νέα μνημόνια, γιατί κάποιοι θρέφονται από τα μνημόνια; Όχι, εμείς θέλουμε να βγούμε από τα μνημόνια. Θέλουμε να μείνει σταθερή η Ελλάδα ή θα αφήσουμε να παρασυρθεί η χώρα στη δίνη μίας αποσταθεροποίησης; Ακούω κάποιους που θέλουν να βγει η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ. Έχουν άραγε συναίσθηση του τι λένε; Το διακύβευμα των ευρωεκλογών δεν αφορά την παράταξη, αφορά το μέλλον, την Ελλάδα, αφορά τα παιδιά της».

Εξάλλου, ο Αντ. Σαμαράς αναφέρθηκε στις πρόσφατες επιτυχίες της κυβέρνησης λέγοντας:

«Φέτος αρχίζει η ανάκαμψη, έχουμε γυρίσει το καράβι της οικονομίας. Τη σταθερότητα πρέπει να τη διαφυλάξουμε. Οι θυσίες πιάνουν τόπο και κάποιοι κάνουν ό,τι μπορούν για να μην πιάσουν τόπο. Δεν θα τους αφήσουμε να μας γυρίσουν πίσω και δεν θα τους περάσει. Ήδη μειώνεται η ανεργία και έχουμε μπροστά τη βιωσιμότητα του χρέους. Τι σηματοδοτούμε σε αυτή την κρίσιμη μάχη, με ποιους το σηματοδοτούμε και το ποιοι θα μας εκπροσωπήσουν θα το αποφασίσει το εκλογικό σώμα της χώρας. Είναι μία μεγάλη πρωτοβουλία- τομή της κυβέρνησης, που χαιρέτισαν όλες οι πολιτικές δυνάμεις που θέλουν περισσότερη δημοκρατία. Οι μόνοι που στάθηκαν απέναντι, είναι εκείνοι που θέλουν την πολιτική ζωή να είναι κλειστή και να ελέγχεται από τους ημετέρους και τα κυκλώματα. Είμαστε σε μόνιμη σύγκρουση με τον λαϊκισμό».

Ο κ. Σαμαράς έκανε τέλος λόγο για «προφήτες της καταστροφής που στέκονται αμήχανοι μπροστά στα επιτεύγματα της χώρας και του ελληνικού λαού», αλλά και για «λαϊκιστές, υπερασπιστές της κακομοιριάς».

Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος

Πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου. Σπούδασε νομικά στη Νομική Σχολή Αθηνών. Έχει δημιουργήσει μία από τις πρώτες πρότυπες εταιρείες ηλεκτρονικής αποδελτίωσης και παροχής υπηρεσιών μέσω διαδικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου