Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: ΚΑΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΣΤΟΥΚΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟ - "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!"


Αλλη μια δυνατή υποψηφιότητα, ο βιολόγος Χάρης Στούκας, με τον γιατρό Γιάννη Λαδόπουλο υπ.δήμαρχο Χαλανδρίου που έχει φτιάξει έναν δυνατό συνδυασμό και αποτελεί υπολογίσιμος αντίπαλος για όλους τους υποψηφίους που διεκδικούν το Δήμο.

Επίσης δυνατό χαρτί όπως έχουμε ήδη ξαναγράψει αποτελεί η μεταγραφή της Έλενας Καυκάλα, που παραιτήθηκε από τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Γιώργου Κουράση και προστέθηκε στο δυναμικό του Γιάννη Λαδόπουλου (photo), κάνοντας πολλούς να χάσουν στην κυριολεξία τον ύπνο τους, σύμφωνα με πηγές του omertanewsgr.
Εμείς να ευχηθούμε βέβαια σε όλους καλή επιτυχία. Άλλωστε ο λαός του Χαλανδρίου είναι αυτός που θα τους κρίνει.

Διαβάστε τι έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο Χάρης Στούκας δύο μερες μετά αφού έδωσε τα χέρια με τον γιατρό υπ.δήμαρχο της πόλης.


Διαβάστε αναλυτικά :

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

"Μετά την παρότρυνση φίλων και ορμώμενος από όρεξη να προσφέρω στα κοινά, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος για πρώτη φορά, με το συνδυασμό «Μπορούμε όλοι μαζί για το Χαλάνδρι», με επικεφαλή τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Λαδόπουλο, γνωστό για την ευαισθησία του και την κοινωνική προσφορά του, ώστε να εργαστώ για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων του Δήμου μας.

Μετά την γνωριμία που είχα στην πρώτη μας συνάντηση και με άλλους συνυποψήφιους, διαπίστωσα ότι στο συνδυασμό μας, ο συγκερασμός της νέας πνοής και της δημιουργικότητας των νέων, με την εμπειρία των μεγαλύτερων σε ηλικία στελεχών, εγγυάται την υψηλή ποιότητα ιδεών, προγράμματος, δράσης και υλοποίησης στόχων.

Κατά τη διάρκεια του προεκλογικού μου αγώνα, τολμώ να υιοθετήσω νέα ήθη μακριά από τις παλαιοκομματικές αντιλήψεις και τακτικές όπως απραγματοποίητες προεκλογικές υποσχέσεις, αστήριχτες κατηγορίες των πολιτικών αντιπάλων, άκρατο λαϊκισμό, που οδήγησαν στο τέλμα την Ελληνική κοινωνία και συνέβαλαν στην απαξίωση της πολιτικής στα μάτια του κόσμου!
Εν κατακλείδι, το σύνθημα των εκλογών της 18ης, Μαΐου που επιβάλλεται να λάβουμε σοβαρά υπόψη εμείς οι νέοι υποψήφιοι, αλλά κυρίως οι συνδημότες και οι συνδημότισσές μας, είναι ότι μπορούμε όλοι μαζί, και ο καθένας μας ξεχωριστά να βάλουμε το λιθαράκι των γνώσεών μας ώστε να προχωρήσουμε κοιτάζοντας στα μάτια τον κάθε ένα από εσάς την επομένη των εκλογών."

Yποψήφιος δημοτικός σύμβουλος
Στούκας Χαράλαμπος (Χάρης)
Βιολόγος


Διαβάστε επίσης:

ΔΥΝΑΤΟ ΧΑΡΤΙ!!! ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΑ ΚΑΥΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου