Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ME NOYMEΡΑ ΠΟΥ ΖΑΛΙΖΟΥΝ...Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ;


Με νούμερα που ζαλίζουν……. επτά στους δέκα πολίτες θα ήθελαν να ηγηθεί του ψηφοδελτίου ενός κόμματος για τις ευρωεκλογές, ο γνωστός για τις θέσεις του δημοσιογράφος Στέφανος Χίος!!!!
Ο παρουσιαστής της γνωστής εκπομπής «Μακελειό 4» σε μια έρευνα που μπορεί να μην έχει άρτια επιστημονικά χαρακτηριστικά, μέσα από αυτήν δείχνει να έχει μεγάλη εύνοια από τον κόσμο και.....
φυσικά από τους ερωτηθέντες.

Η έρευνα διεξήχθη τηλεφωνικά σχεδόν σε όλες τις περιοχές της χώρας ακόμη και σε Έλληνες του εξωτερικού, αφορά ερωτηματολόγιο έξι ερωτήσεων και το δείγμα είναι σε 1275 ερωτηθέντες πολίτες και οι οποίοι θέλησαν να απαντήσουν το ερωτηματολόγιο, χωρίς αυτό να δεσμεύει τον δημοσιογράφο ή το κόμμα.
Πιο συγκεκριμένα στις ηλικίες μέχρι 40 ετών σε ποσοστό 85% απάντησαν πως θα ήθελαν τον Στέφανο Χίο να ηγηθεί του ψηφοδελτίου ενός νέου πατριωτικού κόμματος, το οποίο δεν θα λειτουργήσει με κομματισμό αλλά για το συμφέρον του Έλληνα πολίτη.

Στις άνω των 40 ηλικίες το ποσοστό πέφτει κατακόρυφα στο 35% καθώς μέσα από το ερωτηματολόγιο βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο κόσμος έχει αρνητική άποψη για τους δημοσιογράφους στην Ελλάδα.

Όσον αφορά την προσέγγιση μεταξύ του Στέφανου Χίου και των εκπροσώπων αυτού του κόμματος για μια πιθανή υποψηφιότητα του στις ερχόμενες ευρωεκλογές, μπορεί να μην έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες συζητήσεις ωστόσο έχουν γίνει τα πρώτα βήματα με τον δημοσιογράφο να μην ανοίγει τα χαρτιά του……. χωρίς όμως να βλέπει αρνητικά την κάθοδο του στην πολιτική σκηνή.

Ο ίδιος δηλώνει πως υπηρετεί την δημοσιογραφία απεχθάνεται τον κομματισμό και οι άνθρωποι του κόμματος του ετοιμάζουν ένα πακέτο που θα καλύψουν τις ανάγκες του ίδιου και φυσικά θα προστατεύσουν την προσωπικότητα του. Άλλωστε όπως μαθαίνουμε το κόμμα πορεύεται με μια διαφορετική αντίληψη για την πολιτική κατάσταση της χώρας και μακριά από τις λογικές τις οποίες πορεύτηκαν και πορεύονται νέα και παλιά κόμματα……..
http://ksipnistere.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου