Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΔΙΒΑΡΗΣ ΣΤΟ "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ": "ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ" - ΣΑΡΑΚΗΣ: "Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ!"


O γιατρός, υποψήφιος Δήμαρχος στο δήμο Γλυφάδας, Στέλιος Δίβαρης, καλεσμένος στο πάνελ του Εxtra3 με τον Αντώνη Μυλωνάκη, τόνισε μεταξύ άλλων ότι τα κομματα προσπαθούν να επιβάλλουν κομματικές εκλογές.

"Πρέπει να μας αφήσουν να κάνουμε τοπικές εκλογές. Εμείς με τον συνδυασμό μας κάνουμε μια κίνηση πολιτών...αποκλειστικα για το καλό της Γλυφάδας." δήλωσε χαρακτηριστικά.
Αξίζει να σημειώσουμε, ότι ο κ.Δίβαρης ήταν αντιδήμαρχος με το συνδυασμό του κ.Θεοδωρόπουλου (2002-06) στο δήμο Γλυφάδας, και όπως και ο Αντώνης Μυλωνάκης τόνισε, ξέρει πολύ καλά την τοπική αυτοδιοίκηση και είναι γνώστης των προβλημάτων.

Ο ποινικολόγος Παύλος Σαράκης τότε πέταξε στον "αέρα" βόμβα ότι όντως θα βάλει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό του κ.Δίβαρη. Να σημειώσουμε ότι υπήρχαν πληροφορίες τον τελευταίο καιρό για τον Παύλο Σαράκη και το δήμο Γλυφάδας και τελικά επιβεβαιώθηκαν από τον ίδιο στο "Αποκαλυπτικό δελτίο".

"Θα είμαι υποψήφιος με το συνδυασμό του κ.Δίβαρη .Η μεγαλύτερη αποτυχία της ΝΔ στις εκλογές θα είναι αυτή στο δήμο Γλυφάδας με τον υποψήφιο - εκ Βρυξελλών- " είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ποινικολόγος, εννοώντας την υποψηφιότητα του κ.Παπανικολάου.(ευρωβουλευτής ΝΔ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου