Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΣΑΚΙΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ. ΜΕΓΑ ΖΗΤΗΜΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ-ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ


ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ...

Όταν ένας πολίτης καταφεύγει σε ξυλοδαρμό αγαπημένου του οικογενειακού προσώπου, τίθεται μέγα θέμα ενδοοικογενειακής βίας. Αν ο δράστης μηνυθεί από το θύμα, ακολουθείται εισαγγελική παραγγελία για προκαταρκτική εξέταση και άλλοτε για άσκηση ποινικής δίωξης. Τι συμβαίνει όμως όταν ο φερόμενος ως δράστης είναι πολιτικό πρόσωπο και χαίρει βουλευτικής ασυλίας;Η πληροφορία προέρχεται από ασφαλή πηγή και αφορά πρόσωπο “πρώτης γραμμής”. Τσάκισε στο ξύλο την αγαπημένη του και την έδιωξε από το σπίτι στο οποίο συμβιούσαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μάλιστα εαν το φερόμενο ως θύμα “καταπιεί” τον ξυλοδαρμό και την άσκηση απρόκλητης βίας εναντίον του από τον πολλά βαρύ άντρα που μπαινοβγαίνει στο Μαξίμου και στη Βουλή, τότε συνένοχοι θα είναι όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα που αποπειράθηκαν να τρομοκρατήσουν την όμορφη κοπέλα ώστε να μην μιλήσει. Πάντως ο σκληρός άντρας που δέρνει κοπέλες(το χει ξανακάνει στο παρελθόν έχοντας εθιστικές συμπεριφορές που προέρχονται από ακατανότητα συμπλέγματα), προσπαθεί να κουκουλώσει την υπόθεση.

Το θέμα το παρακολουθούμε και απ’οτι φαίνεται δεν είναι “μούσι”. Το ρεπορταζ θα συνεχιστεί και με την αναφορά του ονόματός του, όταν “καβαντζώσουμε” νέες πληροφορίες. Ξέρετε ότι εδώ δεν μασάμε ούτε από λόγια ούτε από απειλές….

Πηγή:makeleio.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου