Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΝΤΑΒΡΗ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝ.ΕΛ


Τον βουλευτή Αχαΐας Γιώργο Νταβρή, διέγραψε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Πάνος Καμμένος, προϊδεάζοντας για ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η κρίσιμη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας βρίσκεται σε εξέλιξη.
Το enikos.gr επικοινώνησε με τον Γιώργο Νταβρή λίγα λεπτά αφού έγινε γνωστή η διαγραφή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Τον ρωτήσαμε γιατί ήταν "αδικαιολογήτως απών" από την κοινοβουλευτική ομάδα και μας απάντησε: "Δεν ήμουν αδικαιολογήτως απών. Βρισκόμουν σε επίσημη αποστολή του ΟΗΕ. Όπου ΟΗΕ εννοώ την οργάνωση ημερησίων εκδρομών. Μάλιστα αύριο θα καταθέσω και τα παραστατικά του ταξιδιού μου".
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας, έγινε γνωστό πως οι δύο βουλευτές, Χρυσοβελώνη και Γιοβανόπουλος έθεσαν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του προέδρου, όχι απο το βουλευτικό αξίωμα αλλά από τις γραμματείες του κόμματος, οι οποίες όμως δεν έγιναν δεκτές. Ο Καμμένος για την διαγραφή του Νταβρή

«Παραμένουμε ενωμένοι και δυνατοί με μία μόνη απώλεια του βουλευτή Αχαΐας, Γιώργου Νταβρή, ο οποίος δεν προσήλθε και ο οποίος διαγράφεται από την ΚΟ μέχρι να αποφασίσει να γύρισει «σπίτι» του», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος μετά τη λήξη της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου