Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΑΓΡΙΟ “ΧΩΣΙΜΟ” ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ” ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!





Το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικός φίλος και σύμβουλος του Πρωθυπουργού Φαήλος Κρανιδιώτης, σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνική εκπομπή-πριν από λίγο-εξαπέλυσε επίθεση κατά του Νίκου Δένδια για τις κινήσεις του για την “καταστολή” της Χρυσής Αυγής!
Άνοιγμα της ΝΔ στη βάση της Χρυσής Αυγής κάνει ο Φαήλος Κρανιδιώτης που “στοχεύει” ευθέως τον Υπουργό Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια. Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ του καταλόγισε ευθύνες για τις προφυλακίσεις των βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής υπονοώντας πως μ’αυτό τον τρόπο ενισχύει το συγκεκριμένο κόμμα. Να θυμίσουμε πως ο Φαήλος Κρανιδιώτης είναι ένας από τους πρωταγωνιστές στην ίδρυση αλλά και στη δράση της οργάνωσης με την κωδική ονομασία «Δίκτυο 21».

Μια “δεξαμενή εγκεφάλων” του πατριωτικού χώρου με σαφή εθνικιστικό προσανατολισμό και δραστηριότητα επικεντρωμένη στα ελληνοτουρκικά θέματα, στο Κυπριακό, στο Κουρδικό, στο Θρακικό, στο Βορειοηπειρωτικό, στο Σκοπιανό και στο Ποντιακό ζήτημα.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης δεν παρέλειψε να παρομοιάσει τις φυλακίσεις της νέας γενιάς ακραίων ισλαμιστών ηγετών -που πυροδοτούν νέο κύκλο μίσους και συσπειρώνουν τους οπαδούς τους- με τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που ανεβάζουν μ’αυτό τον τρόπο την δημοτικότητά της στον λαό.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου