Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ TOY ATHENS MALL ΣΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ – ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟ Π. ΣΑΡΑΚΗ – ΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)





Γύρω στις 19:05 δύο άγνωστα άτομα αποπειράθηκαν να χτυπήσουν, σε παιδότοπο γνωστού εμπορικού κέντρου της Αθήνας(Athens Mall, Μπραχάμι-Άγιος Δημήτριος), τον ποινικολόγο Παύλο Σαράκη.

Οι άγνωστοι τον αποκάλεσαν ναζί, φασίστα καθώς και τον απείλησαν.


Εδώ και μερικές μέρες ο κ. Σαράκης έχει δεχτεί απειλές από αγνώστους μέσω του διαδικτύου με αναρτήσεις και βίντεο σε σελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου.

Ο γνωστός ποινικολόγος συνοδευόταν από την γυναίκα του και τα δύο τους παιδιά, καθώς και από φίλους.

Η κινητοποίηση της ΕΛΑΣ ήταν άμεση και ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα καθώς απειλήθηκε σύρραξη μπροστά σε 4χρονα και 5χρονα παιδάκια.

Ένας κύριος μάλιστα δήλωσε “αντιεξουσιαστής και αντιφά” και εξύβρισε και απείλησε τον δικηγόρο με την αιτιολογία ότι “οι Γερμανοί του έχουν κάψει το σπίτι των προγόνων του”. Και έφταιγε ο δικηγόρος γι αυτό εξυβρίζοντας τον μπροστά στη γυναίκα του και στα παιδιά του. Έχει ξεφύγει η κατάσταση και θα χουμε παρατράγουδα…Οι υπεύθυνοι του εμπορικού κέντρου καλό είναι να καθαρίσουν το μαγαζί τους από ταραχοποιά στοιχεία.Στο σημείο έσπευσε η Άμεση Δράση.Θέτουμε τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ προ των ευθυνών του.



makeleio.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου