Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

NEA EΠΙΘΕΣΗ - ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΣΑΡΑΚΗ ΣΤΟ INDYMEDIA


Σε ανάρτησή του το γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου Indymedia στοχοποιεί για μια ακόμη φορά τον γνωστό ποινικολόγο Παύλο Σαράκη και αναφέρεται στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του makeleio.gr για την επίθεση που δέχτηκε σε παιδότοπο την περασμένη Κυριακή στο Athens Metro Mall από άγνωστα άτομα που δήλωναν “αντιφασίστες”!
Διαβάστε τι αναφέρει το Indymedia για το επεισόδιο που ανέδειξε πρώτο το makeleio.gr:
“Ο δικηγόρος Σαράκης, μετά την περιήγησή του σε ΝΔ, ΑΝ.ΕΛ., κατέληξε στον φυσικό του χώρο: τη Χρυσή Αυγή. Τόσο πολιτικά όσο και νομικά, ως δικηγόρος του Κασιδιάρη. Υπάρχουν όμως άνθρωποι με παρατηρητικότητα, μνήμη και αντιφασιστικά αντανακλαστικά. Σύντροφος τον εντόπισε μέσα στον παιδότοπο του Metro Mall στο Μπραχάμι και δημόσια τον ξεμπρόστιασε εκφράζοντας όλη την αηδία που αυτός και οι αντιλήψεις του προκαλούν. Ο Σαράκης έσπευσε να καλέσει τα φιλαράκια του της ομάδας ΔΙΑΣ όμως στο σημείο έσπευσαν και άλλοι αντιφασίστες από τα Νότια. Εντέλει, ο Σαράκης κατάπιε την ξεφτίλα του και τις απειλές για μηνύσεις.

(βλ. σχετικά στο http://www.makeleio.gr/?p=36312)

Τέλος, ένα μόλις χρόνο κράτησαν τα γραφεία της Χ.Α. στα Νότια που είχαν ισοπεδωθεί από αντιφασίστες την πρώτη κιόλας βδομάδα της λειτουργίας τους. Λάβαρα και ταμπέλες αποκαθηλώθηκαν πρόσφατα από το μαγαζάκι της Ποσειδώνος και Αλίμου.

ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ ή…

ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ !!!”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου