Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΜΟΡΕ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!



Κάτι ανοργασμικοί Χρυσαυγίτες που είδαν φως και μπήκαν στην Χρυσή Αυγή τα τελευταία τρία χρόνια προερχόμενοι από κομμουνιστικά μορφώματα έβγαλαν γλώσσα για τον Ηλία Κασιδιάρη. Τάχα πως εκθέτει με τις επιλογές του στην προσωπική του ζωή το Κίνημα και άλλες τέτοιες ανοησίες. Βλέπετε τα ορφανά του Μάρξ είχαν μάθει με τις αξύριστες συντρόφισσες και δεν δέχονται τις Ελληνίδες ή αλλοδαπές συντρόφους του Ηλία να είναι όμορφες.
Βλέπετε για αυτούς η απόλυτη γυναίκα ήταν η συντρόφισσα Παπαρήγα ή για τους πιο ροζ η Κωνσταντοπούλου!!! Λιάκο μην ακούς κανέναν το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ως λάτρης του ωραίου αρχίζει και σε συμπαθεί αφού είναι αδύνατον κάποιος που έχει γούστο να έχει δίπλα του ανθρώπους που δεν εκτιμούν το ωραίο. Και φυσικά είναι αδιανόητο για εμάς να κρίνουμε κάποιον αρνητικά επειδή του αρέσει το ΩΡΑΙΟ. 
Αυτοί που εκθέτουν το Κίνημα είναι όσοι με την κακογουστιά τους και τις απατεωνιές τους προσπαθούν να μοιάσουν στα γνωστά λαμόγια της πολιτικής. Αλλά για αυτούς θα τα πούμε και πάλι. Ο Ηλίας φορτίζοντας τις μπαταρίες του και με καθαρό και ελεύθερο πνεύμα είναι περισσότερο χρήσιμος για τον Τόπο του παρά ως πρόβατο σε ένα κοπάδι που μισεί το ωραίο!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου