Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΘΟΛΩΣΕ ΚΑΙ ΤΙΝΑΞΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ο 28ΧΡΟΝΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ. ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΊΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΗΛΙΚΩΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ – ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΔΙΠΛΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ



Η τελευταία Κυριακή της ζωή του ήταν η προπαραμονή Χριστουγέννων για 28χρονο αστυνομικό της ομάδας Δίας ο οποίος στις 18:30 το απόγευμα, στην οδό Παλαιολόγου στο Χαλάνδρι και εκτός υπηρεσίας, αυτοπυροβολήθηκε με το υπηρεσιακό πιστόλι του γιατί μερικά λεπτά νωρίτερα είχε εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα διαμελίζοντας με την μηχανή του ηλικιωμένη γυναίκα.

Ο τραγικός αυτόχειρας Ειδικός Φρουρός πήγαινε να επισκεφτεί τους γονείς του στην Παιανία. Είχε φύγει από την υπηρεσία του. Υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών στην Κυψέλη και ο Χάρος είχε στήσει παγανιά για δύο. Την ώρα που περνούσε με την μηχανή του επί της οδού Παλαιολόγου, έναν μισοσκότεινο και υποφωτισμένο δρόμο στο κέντρο του Χαλανδρίου, μια γυναίκα που πιθανόν φορούσε μαύρα πετάχτηκε στο δρόμο. Ο αστυνομικός δεν την είδε και την παρέσυρε με αποτέλεσμα να την σκοτώσει.

Θολωμένος και με πρώτη επιλογή την αυτοκτονία και την εκδίκηση του εαυτού του(γεγονός που πρέπει όλους να μας προβληματίσει), πήγε πιο πέρα, έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και τίναξε τα μυαλά του στον αέρα.

Πρόκειται για ανείπωτη διπλή τραγωδία που έχει βυθίσει στο πένθος δύο οικογένειες χρονιάρες μέρες. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και των δύο οικογενειών.

Ο αδερφός του παλληκαριού είναι επίσης αστυνομικός(υπαστυνόμος)και υπηρετεί στη Υποδιεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου