Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ! ΣΣΣΤΤΤΤΤ....ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥ! ΧΑΛΑΡΑ!



Χαλαρός και αραχτός στο καφενείο της Βουλής ο Αντώνης Σαμαράς… Μην τον ενοχλείτε έχει σοβαρή συζήτηση με τα κουλουράκια κανέλας!!!Στο καφενείο της Βουλής εμφανίστηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ ο Αντώνης Σαμαράς όπου και είχε μια χαλαρή κουβέντα με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες. Χαλαρά γιατί να σκάμε; Η ζωή είναι ωραία‼!
Οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες με το που είδαν τον κ. Σαμαρά να καταφθάνει στο καφενείο της Βουλής συνοδευόμενο από τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ Θανάση Μπούρα τον «βομβάρδισαν» με ερωτήσεις. «Δεν ήρθα εδώ για να δώσω συνέντευξη τύπου, αλλά για να κάνουμε μια χαλαρή κουβέντα» απάντησε ευγενικά ο πρωθυπουργός. Αφήστε τον άνθρωπο να πιει το καφεδάκι του, που να πιάνει τώρα σοβαρές κουβέντες! Μια φορά πήγε στη βουλή και αυτός, μην τον πρήζεται! Έλεος όμως!

Κατά τη διάρκεια της χαλαρής κουβέντας λοιπόν που είχε με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο κ. Σαμαράς μεταξύ άλλων και αναφερόμενος στην πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως η κίνηση αυτή δηλητηριάζει το κλίμα σε μια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα και ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση με την Τρόικα. Μήπως διάβασε και στον καφέ το μέλλον της Ελλάδας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου