Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

H ΛΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ...ΑΡΗ


Η γνωστή Λίνα του συγκροτήματος του παλαιού Φαλήρου εκβιάζει, συκοφαντεί και στοχοποιεί δημοσιογράφους ως Χρυσαυγίτες και εκβιαστές. Προφανώς εκμεταλλεύεται δόλια το κλίμα των ημερών, έβγαλε την κουκούλα και "δείχνει" με τη γραφίδα της τον στόχο.
Είναι μάλλον σε αποστολή με εντολέα από τον...Άρη.

Επειδή όμως εμείς δεν είμαστε "Αρειανοί" και γνωριζουμε πρόσωπα και καταστάσεις έχουμε αναθέσει ήδη στους νομικούς μας συμβούλους την κατάθεση μήνυσης και αγωγής τόσο κατά της Λίνας όσο και κατά των εργοδοτών της. Είναι σίγουρο ότι ο προιστάμενός της κ.Αλέξης θα της "τραβήξει το αυτί" γιατί ο κ.Αλέξης διδάσκει δημοσιογραφία και δεν επιτρέπει στις διάφορες Λίνες να χρησιμοποιούν την εφημερίδα για να εκτελούνται "συμβόλαια θανάτου" και λασπολογίας, κατά έντιμων και ανεξάρτητων δημοσιογράφων.
Θα τα πούμε σύντομα στα δικαστήρια.

Υ.Γ1: Δεν εκβιαζόμαστε , δεν φιμωνόμαστε, δεν προσκυνάμε. Να θυμάστε ότι είμαστε πολεμιστές και μαχόμαστε για την αλήθεια. Αφού θέλετε "πόλεμο" θα τον έχετε! 

Υ.Γ2: Όσο για το Golden Boy, τον Οκτώβριο θα είμαστε παρών στο δικαστήριο που εκδικάζεται η υπόθεσή του...Θα καλύψουμε τη δίκη δημοσιογραφικά προς ενημέρωση όλων των δημοτών του Χαλανδρίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου