Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: "ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ BURBERRY ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΤΣΙΠΡΑ!" - ΡΕ ΧΟΝΤΡΟΠΑΓΚΑΛΕ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΤΟ BURBERRY ΡΕ!!!Βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.

Αναφερόμενος στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο κ. Τσίπρας στο πλαίσιο της ΔΕΘ είπε ότι ουσιαστικά ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης προέτρεψε τους αναξιοπαθούντες να φορέσουν Burberry με αυτά που δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη. Υπογράμμισε δε ότι ο ίδιος δεν έχει ρούχα αυτής της μάρκας: «Εγώ Burberry δεν έχω!» και χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα «αγράμματο».

Τον κατηγόρησε επίσης για τις ευθύνες του όσον αφορά τις κινητοποιήσεις στον χώρο της Παιδείας αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η απεργία των εκπαιδευτικών είναι απεργία του ΣΥΡΙΖΑ». Παρομοίασε μάλιστα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τα καθεστώτα της Αφρικής που βάζουν τα παιδιά να πολεμούν.

Εν κατακλείδι θυμήθηκε την πρώτη φορά που είδε τον κ. Τσίπρα στην τηλεόραση (τότε που ήταν πρόεδρος του 15μελούς του Λυκείου του) και σχολίασε το εξής: «Οταν τον είδα να βγαίνει και να μιλάει, είπα στον εαυτό μου: Ω Θέε μου, τι δημιούργησε αυτή η κοινωνία!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου