Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

Σκηνές από ταινία θρίλερ θυμίζει η υπόθεση του μακελάρη της ηλικιωμένης γυναίκας που βρέθηκε τεμαχισμένη στις 23 Αυγούστου στη Ραφήνα. Το αποτρόπαιο έγκλημα εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδικές και πολυήμερες έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Δράστης της δολοφονίας είναι ο 28χρονος εγγονός της, ο οποίος διαμένει σε σπίτι στην Αρτέμιδα, πολύ κοντά στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα.
Η υπόθεση ήταν ένας μεγάλος γρίφος για τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, αφού ο τεμαχισμός του πτώματος, η προσεκτική συσκευασία των τεμαχισμένων μελών, η απουσία ενδυμάτων και άλλων στοιχείων για την αναγνώρισή του, αλλά και η επιλογή της τοποθεσίας και του κάδου απορριμάτων που επέλεξε ο δράστης, έδειχναν από την αρχή ότι ήθελε να το εξαφανίσει, να μην αναγνωριστεί το θύμα και να καταστρέψει τυχόν ενοχοποιητικά στοιχεία.
Το θύμα, το οποίο διέμενε στα Πατήσια, παρέμεινε άγνωστο έως τις 14 του Σεπτεμβρίου, για το λόγο αυτό η αστυνομία πριν από λίγες ημέρες είχε δώσει στη δημοσιότητα δύο φωτογραφικές απεικονίσεις του προσώπου της, μετά από ειδική επεξεργασία ανασύνθεσης.
Makeleio.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου