Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013

TI EIΠΕ Η ΒΙΚΟΥΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΟΙ ΔΗΜΙΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ "ΣΤΕΝΗ"; ΕΙΜΑΙ ΛΕΕΙ 17 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;

Βίκυ Σταμάτη: Ποιος κ. Πρόεδρε διώχθηκε ποτέ, ποιος τιμωρήθηκε, ποιος φυλακίστηκε για καναπέδες, κρόσια και κουρτίνες;

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου είπε στο δικαστήριο ότι δεν γνωρίζει και δεν εχει καμία σχέση με τους συγκατηγορούμενους της ίδιας και του συζύγου της και όπως τόνισε: "απορώ με αυτήν την ταύτιση".
Η Βίκυ Σταμάτη, που διέκοψε τη φράση της λόγω συναισθηματικής φόρτισης, είπε στο δικαστήριο ότι βρίσκεται ενώπιον του με "την ιδιότητα της συζύγου και μητέρας, αφού δεν εχω καμία άλλη ιδιότητα".
Ανέφερε επίσης οτι "όσα μου καταμαρτυρούν είναι αυτά που επικαλέστηκε ο Τύπος σε βάρος μου, ψευδή και αβάσιμα, τα οποία με οδήγησαν στο δεσμωτήριο του Κορυδαλλού για 17 μήνες".
Η σύζυγος του βασικού κατηγορουμένου επανέλαβε πολλές φορές απαντώντας σε ερωτήσεις, οτι δεν γνωρίζει τίποτε για υπεράκτιες εταιρείες, λογαριασμούς στο εξωτερικό και εμβάσματα, καθώς τα οικονομικά τους τα διαχειριζόταν ο σύζυγός της. Ο κ. Τσοχατζόπουλος ήταν, σύμφωνα με την απολογούμενη, και αυτός που κανόνισε και το δάνειο που έλαβε η ίδια για την αγορά του ακινήτου στην Ακρόπολη.
Σε ερώτηση της Πολιτικής Αγωγής που ζήτησε να μάθει ποιος παρήγγειλε την επίπλωση για το σπίτι της Διονυσίου Αρεοπαγίτου η κατηγορούμενη απάντησε με ερώτηση.
- Σταμάτη: Ποιος κ. Πρόεδρε διώχθηκε ποτέ, ποιος τιμωρήθηκε, ποιος φυλακίστηκε για καναπέδες, κρόσια και κουρτίνες;
- Πρόεδρος: Εσείς! Προφανώς εσείς τα παραγγείλατε..
Η απάντηση του προέδρου προκάλεσε θυμηδία στην αίθουσα ενώ στην κατηγορούμενη έγινε επισήμανση ότι δεν είναι μόνο "οι δυο καναπέδες που είστε εδώ" .
Η συνήγορος πολιτικής αγωγής γελώντας είπε πως ο καθηγητής της Νομικής κ. Λεωνίδας Κότσαλης -σ.σ. εκ των υπερασπιστών του πρώην υπουργού- λέει στους μαθητές του ότι και δυο σοκολάτες να αγοραστούν με παράνομο χρήμα ειναι ξέπλυμα".Share on facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου